Poglej uro. Ker sem slučajno v pisarni in vidim, da je prazna.toni napisal/-a:Evo, klical vse možne številke kar jih ima Gratel na linku, na nobenga nihče ne dvigne slušalke . A je že vse na dopustu
Optika v NM
Re: Optika v NM
˝Let there be light˝,
and there was light!
and there was light!
- toni
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Pa si v Ptuju in Kranju naenkrat. Nikjer nobenega
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
-
- Novinec
- Paket: internet, TV, IP phone
Zdravo,
ta trenutek se izvaja priklop na optiko na Ulici Mirana Jarca, Novo mesto
ta trenutek se izvaja priklop na optiko na Ulici Mirana Jarca, Novo mesto
Na Ptuju ni nič. Čisto nič.toni napisal/-a:Pa si v Ptuju in Kranju naenkrat. Nikjer nobenega
˝Let there be light˝,
and there was light!
and there was light!
Malkec, dej pošteno povej: koliko jih priklopite na dan v NM?Malkec napisal/-a:So priklopi, brez skrbi
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Poslovna skrivnost, se ti ne zdi?
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
- toni
- Guru
- Paket: T4 Optika
- Kontakt:
Kakorkoli že, vsem ki praznujete vesele praznike, ostali pa uživajte v prostih dnevih. Ko bo kaj novega se pa tipkamo
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Saj drugačnega odgovora niti nisem pričakoval, ker bi vas vsi imeli za nesposobne, ko bi zvedeli, da uspete priklopiti 5-6 strank na dan!Malkec napisal/-a:Poslovna skrivnost, se ti ne zdi?
Pa brez zamere! Vem, da resnica boli!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Nevednost pa ne boli ane? Me veseli da te nič ne boli
Kakorkoli, nisem se želel spraviti na T-2... hvala bogu, da ste prišli na trg.
Želel sem samo povedati, da ste prepočasni! Menim, da bi lahko priklapljali dosti hitreje. Sedaj nimate več izgovorov, da vas ta ali oni zavira (ala Telekom). Sedaj imate "zategnjeno" ročno zavoro samo še pri vas... dejte jo že enkrat spustit.
Želel sem samo povedati, da ste prepočasni! Menim, da bi lahko priklapljali dosti hitreje. Sedaj nimate več izgovorov, da vas ta ali oni zavira (ala Telekom). Sedaj imate "zategnjeno" ročno zavoro samo še pri vas... dejte jo že enkrat spustit.
Odkar se priklaplja optika v NM je ze zelo veliko priklopljenih na optiki.
-
- Faca
- Paket: T-4 100/10 edina prava optika
Ja Borut, prav imaš!!! Ta forum je potrebno iskati z lučjo, pa še se lahko izgubiš in zajadraš na kakšno XXX stran!