Na trg prihaja četrti mobilni operater T-2
Re: Na trg prihaja četrti mobilni operater T-2
Upam le da bodo čimprej začeli, ker se bo folk naveličal čakati.
Kakšen smisel bi imelo pa to??eurodj napisal/-a:v financah namigujejo da bo imel T-2 poleg mobitelovga roaminga še simobilovega.

Lithium
-
- Nadebudnež
- T-2: Še nimam
- Paket: Nimam več!
- Kraj: Vidim, da nič ne vidim.
Verjetno cenovnega. Verjetno bo S! za klice, Mobitel pa za prenos podatkov!?
Dvomim.
Potem bi po končanem klicu moral zamenjati omrežje, da bi lahko prenašal podatke...
Lithium
Potem bi po končanem klicu moral zamenjati omrežje, da bi lahko prenašal podatke...

Lithium
-
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
- Kraj: Maribor - Limbuš
Mogoče pa zato da bodo koristili simobilov signal tam kjer mobitel ne deluje in obratno.
BTW: pri meni doma več ne lovi T2 omrežja, pred cca 14 dnevi sem pa imel celo boljši signal kot od mobitela.
BTW: pri meni doma več ne lovi T2 omrežja, pred cca 14 dnevi sem pa imel celo boljši signal kot od mobitela.

-
- Model
- Paket: PRD - Brezčasni paket + 1 HDTV
- Kraj: Ljubljana Center
pomoje mal uklaplajo pa izklaplajo postaje 

katero podrocje konkretno je to ?andrejs napisal/-a:BTW: pri meni doma več ne lovi T2 omrežja, pred cca 14 dnevi sem pa imel celo boljši signal kot od mobitela.
-
- Guru
Sem se zvečer vozil domov pa sem na relaciji MB-Tabor in MB-Okolica (Limbuš) lovil T2 signal. Res pa da nisem imel svojega telefona ker je bil na servisu, ko sem ga dobil nazaj iz servica sem na isti poti sprobal še z mojo nokio n73, na razdaliji 5km signala več nisem lovil.

Sam kje imajo tuki računico.. Najprej nameravajo z 200 bazami pokriti celo Slovenijo..
Potem pa nameravajo imeti poceni klice, čeprav jim Mobitel to drago zaračuna.. A imajo v planu kupit tudi GSM koncesijo, ali bo šlo kasneje za sinergijo s kom (hint: TušMobil)??

Potem pa nameravajo imeti poceni klice, čeprav jim Mobitel to drago zaračuna.. A imajo v planu kupit tudi GSM koncesijo, ali bo šlo kasneje za sinergijo s kom (hint: TušMobil)??

-
- Faca
- Paket: FTTH 10/10 + TV + TEL (PSTN)
- Kraj: KRANJ T2 OPTIKA
sinergija
rastur bomo naredili na področju mobilne telefonije ....

rastur bomo naredili na področju mobilne telefonije ....
-
- Navdušenec
- Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
- Kraj: Lenart
- Kontakt:
bo raztur ja ... ampak kdaj pa bo ta raztur? Nihče ne ve!
- eurodj
- Faca
- Kraj: Ljubljana, Novo mesto
- Kontakt:
kokr je men znano ni več prostih frekvenc za GSM (900, 1800).borut napisal/-a:Sam kje imajo tuki računico.. Najprej nameravajo z 200 bazami pokriti celo Slovenijo..![]()
lahk majo cenejše klice, samo bodo šli v velik minus

pustmo se presenetit, ker mislim da ma t-2 enga aduta v rokavu. tako da počakajmo.

-
- Uporabnik
- Paket: FTTH 10/10
- Kraj: Ljubljana
Zdaj pa že teče zadnji mesec neuradno (ja, se zavedam, pa vseeno) obljubljenega komecialnega štarta.... Prosim, dejte že, ker trenutno že nekaj mesecev vztrajam s predpotomnim jajcem (moj primarni telefon je crknil)
in se vsak dan težko premagujem, da ne bi kar zavil k enemu ponudniku po nov telefon (ok, ko bi to storil, bi šel naslednji dan T-2 v zagon
).
Tako da, please, a je ta april (2008) še aktualen al ne več al kako. Prosim konkretno ali pa nič. Ker "kmalu" je zelo relativno.
Counting down: 30 days until i get totally disappointed and just go buy myself a shiny new phone somewhere else *unless* the unexpected happens. There is hope...

Tako da, please, a je ta april (2008) še aktualen al ne več al kako. Prosim konkretno ali pa nič. Ker "kmalu" je zelo relativno.
Counting down: 30 days until i get totally disappointed and just go buy myself a shiny new phone somewhere else *unless* the unexpected happens. There is hope...

pri simobilu so se že resno pripravili na konkurenco in ponujajo neomejen net dostop za 19€/mesec 
Me zanima če bodo cene pri T-2 nižje...
http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?c ... id=package

Me zanima če bodo cene pri T-2 nižje...
http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?c ... id=package
-
- Guru
doublemp napisal/-a:in se vsak dan težko premagujem, da ne bi kar zavil k enemu ponudniku po nov telefon (ok, ko bi to storil, bi šel naslednji dan T-2 v zagon
).