Hello
No moje vprašanje je naslednje. Sicer sem že pred časom imel komplet T-2 storitve ( se pravi vse tri zadeve ). Potem sem glede na to, da me ni blo nič doma, dal odklopit storitev interneta, ampak samo interneta, telefon in TV je ostalo in je še sedaj. No in sedaj bom zopet malo več doma in zato želim tudi internet priklopiti nazaj.
No in sedaj me zanima postopek kak to nazaj urediti. Ker imam že vso opremo doma bo verjetno postopek dokaj hiter, ali?
Hvala
lp
Ponovni Priklop Interneta
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Ponovni Priklop Interneta
Samo pošlji dopis, ali fax, ali pa napiši dopis, ga podpiši in skeniraj in pošlji kot priponko na email: narocniska-sluzba@t-2.net
Optika 100/10
Hello
Se pravi enako oziroma obratno kak sem naredil ko sem odklopil? Napišem ter odnesem npr. tu v poslovalnico v šiški? Kako dolgo pa bo trajalo do priklopa? Ko sem odjalvljal je bilo urejeno v 5 minutah, bo priklop nazaj tudi?
lp
Se pravi enako oziroma obratno kak sem naredil ko sem odklopil? Napišem ter odnesem npr. tu v poslovalnico v šiški? Kako dolgo pa bo trajalo do priklopa? Ko sem odjalvljal je bilo urejeno v 5 minutah, bo priklop nazaj tudi?
lp
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
ja če boš šel v poslovalnico bo narejeno tudi v 5minutah 

Hello
No lepo.