Sportklub Slovenija & Sportklub +
Re: Sportklub Slovenija & Sportklub +
Ne vem zakaj se sprenevedate...
SportKlub nima za seboj toliksnega stevila morebitnih gledalcev kot jih ima Šport TV.Seveda kahko kupijo v letih 2009 in naprej ekskluzivne pravice in jih drago preplacajo te imajo na sporedu npr. ŠPA nogomet,a kdo ga bo gledal?samo T2?to je premalo gledalcev,kje so reklame?Če se pa bodo dogovorili z ostalimi-SIOL,KABLI pa SK spet nič od tega nima.
Verjamem,da imajo Madari denar,a da bodo denar metali stran,to ne verjamem.
Torej Š1 in Š2 sta realnost Slovenije.In hvala bogu ,da je tako.
Jaz osebno podpiram vse programe,le dodatnih paketov oz.HBO,Discovery,Tv 1000,SKY,Premier, ne bom placeval posebaj in verjetno večina SLO razmislja podobno.
Ko bom imel pa 2000 eurov place bo pa morda drugace.
Zato pa hvala bogu za taksen program kot je bosanski OBN.
SportKlub nima za seboj toliksnega stevila morebitnih gledalcev kot jih ima Šport TV.Seveda kahko kupijo v letih 2009 in naprej ekskluzivne pravice in jih drago preplacajo te imajo na sporedu npr. ŠPA nogomet,a kdo ga bo gledal?samo T2?to je premalo gledalcev,kje so reklame?Če se pa bodo dogovorili z ostalimi-SIOL,KABLI pa SK spet nič od tega nima.
Verjamem,da imajo Madari denar,a da bodo denar metali stran,to ne verjamem.
Torej Š1 in Š2 sta realnost Slovenije.In hvala bogu ,da je tako.
Jaz osebno podpiram vse programe,le dodatnih paketov oz.HBO,Discovery,Tv 1000,SKY,Premier, ne bom placeval posebaj in verjetno večina SLO razmislja podobno.
Ko bom imel pa 2000 eurov place bo pa morda drugace.
Zato pa hvala bogu za taksen program kot je bosanski OBN.
- DownTaker
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
A res?Navadni Nimda napisal/-a:Mislim, da v Uniji ni dovoljeno dajati pravic samo nekaterim prijateljskim akterjem, ne pa tudi drugim. Ekskluzive ni! Po kmečko povedano: pravice za redistribucijo lahko dobi vsak, ki te pravice plača, in to pod istimi tehničnimi in cenovnimi pogoji. Tako je tudi prav!
Zakaj pa ima exlusivne pravice za Euro in CL samo TV3? Zakaj bodo OI samo na RTV Slo? Zakaj tega ne moremo recimo gledat na Štv al pa na SK?
To bi prav prišlo ko je več tekem istočasno recimo.

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Toliko različnih mnenj o šprtnih tv pravicah se tukaj pojavlja, da sem že rahlo zmeden. A je ekskluziva ali je ni? Tukaj se pojavljajo še številna druga vprašanja.. Če je pa problem denar potem se za prenose lahko bori vsak, ki le-tega ima dovolj in si lahko privošči.
lp
lp
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
Ne ga s... Seveda so ekskluzive. Tisti, ki več plača, jih dobi. Velja za šport, filme, nadaljevanke ...
Plačaš 100, dobiš 90.
- DownTaker
- Starešina
Moj point je bil v tem da če neka tv postaja plača pošteno ceno za exsluzivo, pol ne bo zleda delila tega.
Kot vidim so občasno posnetki tekem PL na SK in SK+. Torej ima nekaj malega pravic tud SK paket.
Ne sme pa očitno prenašat tekem.
Štv je očitno zakupil exluzivne pravice za slo za naslednji dve sezoni za špansko angleško in italjansko ligo. Žal SK še potemtakem ne bo imel pravic, razen če pača Štvju. No sicer pa bomo vidl kaj še bo.
Recimo menjava NHL za italjansko ligo, pa si postaji delita pravice...
Kot vidim so občasno posnetki tekem PL na SK in SK+. Torej ima nekaj malega pravic tud SK paket.
Ne sme pa očitno prenašat tekem.
Štv je očitno zakupil exluzivne pravice za slo za naslednji dve sezoni za špansko angleško in italjansko ligo. Žal SK še potemtakem ne bo imel pravic, razen če pača Štvju. No sicer pa bomo vidl kaj še bo.
Recimo menjava NHL za italjansko ligo, pa si postaji delita pravice...

Žalostno je da ima SPORTKLUB zakupljene pravice za nemško nogometno ligo, ne more pa prenašati finale nemškega pokala, ki je na sporedu danes ob 20.00.To je velik dogodek v nemškem nogometu.Prenos pa si je zagotovil ŠPORT TV, ki sploh ne prenaša letos nemške lige in nima pravic zanjo.Kaj razmišljajo pri SPORTKLUBU Slovenija ? Ali sploh kaj? TRAGEDIJA
berem in berem in mislim da sem končno ugotovu
do sedaj sem imel upc telemach in gledu šport klub alias po novem šport tv
sedaj ko sem šel še na t-2 televizijo izbiram med osnovnim paketom t2 ter mini paketom teleing
ker gledam samo nekaj kanalov in med drugim tudi šport tv se bom po vsej verjetnosti odločil za
drugo varianto (sicer izgubim veliko kanalov ki jih nikoli ne bi gledal) ampak slovenski športni tv
je pa le velik razlog (pa še prišparah hehe)
ko se bodo pa stvari spremenile, se pa odjavim in spremenim ponudnika za tv (tko je to ko imaš
konkurenco) ..... še dobr
in še moj komentar (nisem pristaš nogometa tako da mi je ljubše gledat druge športe, so me pa
na šport tv presenetl z ameriškim nogometom in zelo dobrimi prenosom ebel lige... svaka čast)
in mimogrede, ne vem koliko se bodo madžari pulili za 1 mio novih naročnikov, ki jim predstavlja
komaj kakšen procent vseh naročnikov
lp
miha
sedaj ko sem šel še na t-2 televizijo izbiram med osnovnim paketom t2 ter mini paketom teleing
ker gledam samo nekaj kanalov in med drugim tudi šport tv se bom po vsej verjetnosti odločil za
drugo varianto (sicer izgubim veliko kanalov ki jih nikoli ne bi gledal) ampak slovenski športni tv
ko se bodo pa stvari spremenile, se pa odjavim in spremenim ponudnika za tv (tko je to ko imaš
in še moj komentar (nisem pristaš nogometa tako da mi je ljubše gledat druge športe, so me pa
na šport tv presenetl z ameriškim nogometom in zelo dobrimi prenosom ebel lige... svaka čast)
in mimogrede, ne vem koliko se bodo madžari pulili za 1 mio novih naročnikov, ki jim predstavlja
lp
miha
-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Pričakujem konkretni odgovor od NN na vprašanje ali bosta imela Sportklub in Sportklub+ kakšen prenos npr. Premier lige, španske, italijanske itd. Nekje je to omenjal, da naj bi v novi sezoni bilo, sedaj je pa vse tiho.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Kakšen odgovor? Rečeno je bilo, da bodo na sporedu vse lige, tudi ŠPA, ANG in ITA. Če jih (slučajno) ne bo, bom pa tudi jaz hud! 

Optika 100/10
-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
No, vidiš, to je odgovor, ker potem lahko Š1 mirno skenslam, ker me slo. hokej ne zanima, ligo NLB bom pa po novem spremljal v živo.
- DownTaker
- Starešina
Sport klub se hvali da naj bi v novi sezoni prenašal FA pokal (okol 50 tekem) in tekme angleške reprezentance.
Tudi to je nekaj.
Tudi to je nekaj.

- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Vsaj bo saj bo. Zdaj nam ni več treba skrbeti imamo in Š1 in SK. Tako, da nekje bo sigurno. Je pa res, da se SK popravlja. Zame se je našel Indy Car, ki ga prenašajo. Edino kar me moti je to, da se ne sliši zvoka iz dirkališča ampak se sliši samo komentatorja. Pa tudi reklame že celo imajo tako, da gre sigurno na boljše.
-
- Novinec
- Paket: 20/20
miha_100 napisal/-a:berem in berem in mislim da sem končno ugotovu
lp
miha
Jaz sem na istem. Sploh mi ni jasno, zakaj ne morem imet na "velikem" paketu Sport TVja. In namesto tega je sportklub in sportklub +. WTF? In sploh ne prenašajo NBAja tako kot so na Sport TVju. Ta dva programa sta mi totalno sranje v primerjavi s tistim Sport tv-jem, ki smo ga meli na kabelski.
Mi lahko kdo prosim razloži, zakaj je tako!? Ker mi ni jasno, da plačaš več in potem dobiš v bistvu manj.