Priklop v dveh korakih?

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Andi
Uporabnik
T-2: Še nimam
Kraj: Ljubljana

Priklop v dveh korakih?

Odgovor Napisal/-a Andi » 24. Avg 2006 ob 21:07

Rad bi naročil T-2 storitve interneta, telefonije in televizije. Ker pa imam zelo slabe izkušnje s priklopom pri stricu (odklopili so ga 20.7. od Telekoma, pa je do danes še vedno popolnoma odklopljen in brez vsega) bi se rad temu izognil. Ali lahko naredim takole:
1. najprej naročim samo internet (skupno razvezan dostop) in ohranim Telekom telefon.
2. potem ko me uspešno priklopijo na T-2 in internet lepo deluje pa zaprosim za spremembo paketa v polno razvezan in naročim še telefon in televizijo.
Ali lahko pride do kakšnih težav?

Hvala za nasvet

Uporabniški avatar
modena
Uporabnik
T-2: Že imam
Paket: 4 mBIT/S- 512 kbit/s-imel
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a modena » 26. Avg 2006 ob 08:14

Da ne odpiram nove teme.
Imam trenutno internet preko T-2 ponudnika. V septembru ali oktobru pa bi se narocil telefonijo in TV (kot sem se pozanimal se mi naj bi modem sinhroniziral okoli 25 Mb. oddaljenost cca. 80 m od centrale-zračne linije). In sicer bi obdrzal obstojeco številko, prav tako bi še telefoniral preko analognih telefonov. Nadalje bi imel priklopljene 3 televizije. Sedaj pa me zanima
1. ali moram poslati dopis na T-2 in povedati želje,
2. katere stvari morem posebej naročiti, da ne bom potem brezpotrebno
plačeval za opremo,
3. Ali bom moral doplačati za 2 TV vmesnika, oz. če le ta dobim zastonj, pa
se mi zaradi tega poveča TV naročnina za vsak TV priklop +500 SIT na
priklop.

To sprašujem v tej temi, ker je podobna, prav tako pa me zanima kako je potem s prenosom interneta, če se poveča ping in vse ostalo ko se vse naprave priklopijo, ker ne bi rad da se mi prenos zmanjša in internetna ponudba poslabša (sedaj mi deluje super) edino pred kakimi 14 dnevi so bile neke motnje-občasne prekinitve, ki pa so se sedaj končale.

l.p.
Nimam več od 20.10.2006.

Odgovori