Ja, bo kar držalo kar je vojak napisal. Tudi sam sem naletel na točno tako situacijo. Včeraj sem slučajno pred blokom naletel na našega dragega hišnika in koordinatorko. Pogovor sem začel z vprašanjem, če smo kot blok že vpisani v zemljiško knjigo (ker potem ni težav s funkcionalnim zemljiščem itd.), potem pa je pogovor nanesel na izgradnjo optičnega omrežja. In glej ga zlomka, hišnik mi kar na lepem pove, da so bili proti (ne vem kdo je bil proti, če v našem bloku sploh niso pobirali soglasij), ker bomo morali stanovalci za to potem plačevati (za izgradnjo). Ko sem si malo opomogel od šoka (kako lahko nekaj odločajo v mojem imenu, brez da bi me sploh obvestili) sem mu lepo razložil, da zadeva NIČ ne stane in prav tako dano soglasje niti ponudba Gratela (T-2) ni zavezujoča (nekoga z nedokončano osnovno šolo je pač težko učiti prava). Pa mi kar naprej govori, da tem ni nič za zaupat pa tako naprej in tako naprej, dokler končno ne izreče tistih zlatih besed ˝Ja pa saj že imamo Fabčič optiko.˝ Aha, v tem grmu torej tiči zajec. Vojak je očitno povsem zadel s svojo domnevo o povezanosti Fabčiča in hišnikov.
Bo treba kar na lastno pest urediti zadeve in se sprehoditi od enega do drugega soseda in dobiti soglasja 51% lastniškega deleža (hvala bogu, da tisti, ki imamo večja stanovanja smo za optiko

).
Do sedaj sem vedno mislil, da se korupcija pojavlja samo v večjih gospodarskih zadevah, ampak da je pa naš hišnik skorumpiran ... (pa verjetno sploh ne ve kaj korupcija pomeni)
LP