Torej, rad bi vam povedal, kakšne probleme sem imel pri preklopu iz Telekoma na T2.
Naročil sem samo internet (paket 4/512), ker telefona doma ne uporabljamo. Najprej je ob preklopu vse delovalo v redu (download konstantno okrog 480kbs), nakar mi naslednji dan, točno po 24 urah vse skupaj crkne in na modemu utripa lučka link. Torej, ni bilo linije.
Pride tehnik in ugotovi, da je napetost na liniji nekam velika in da je verjetno Telekom kar sam od sebe samovoljno zopet preklopil linijo od T2 na Telekom. In naj bi imel do 3 delovne dni časa, da se to uredi (čeprav bi bila stvar desetih minut). Seveda sem šel tudi sam težit na telekom, kako si lahko to dovolijo itd itd., nakar mi rečejo, da to sploh ni njihova napaka in mi natvezijo cel kup zgodbic o poštenosti Telekoma in zlobnosti T2ja. Ker po treh dneh še vedno ni bilo nič od tega, grem na Koprsko enoto T2 in vprašam, kako in kaj. Nakar me čez kakšno urco kliče stric iz Telekoma, se opraviči za zmedo in reče, da zdej pa je vse ok. Zelo profesionalen in korekten odnos moram rečt.

Edini problem je, da zdaj po ponovnem preklopu nimam niti 200kbs downloada in niti 10kbs uploada.
Ne vem, al sem edini, ki ga Telekom tako korektno ovira, ampak moram rečt, da ne morem verjet, da se kaj takega lahko dogaja.