Težave s snemalnikom

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
mahi
Legenda
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Težave s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a mahi » 1. Maj 2008 ob 17:57

Zadnji teden imam pogoste težave s snemalnikom. Začelo se je s tem, ko so me priključili na VDSL2 in prinesli nov modem. To so naredili zaradi pogostega kockanja ter ker sem želel imet še ne TV sprejemnik. Od takrat z gledanjem TV ni težav in tudi kockanje je zanemarljivo, kar pa ne velja za posnete filme, saj pri njih konstantno kocka, zvok se zatika ter slika zmrzuje tudi po sekundo ali več. Med gledanjem posnetka se najmanj enkrat tudi prekine, saj na ekranu dobim vrteči se krogec z napisom "Vzpostavljanje povezave". To traja nekaj sekund nakar mi spet posnetek vrže na začetek. 2 dni nazaj sem javil napako tudi tehnični službi in sedaj čakam kaj bo.

Ali ima še kdo podobne probleme?
Slika

bradek

Re: Težave s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a bradek » 1. Maj 2008 ob 18:34

To so tezave s predvajanjem in ne snemanjem :blbl:

Uporabniški avatar
urosbe
Znanec
Paket: optika 10/10
Kraj: gorenjska

Odgovor Napisal/-a urosbe » 19. Maj 2008 ob 19:20

Odkar se je pojavila storitev T-2 snemalnik, sem se naročil na 10 GB paket (1€) in si snemam Cosby-ja na A-Kanalu vsak delavnik 16:35-17:05. Do sedaj se je vse super presnelo in predvajalo, danes pa razočarano ugotovim, da je posnetek nima thumbnaila in piše Dolžina: 21 min (morala bi biti Dolžina: 30 min). Seveda ko si želim posnetek ogledati, se vrti krogec sredi črnega ekrana v prazno in ne pomaga drugega kot, da resetiram Motorolo. Kam sporočim ta "bug", da se ugotovi zakaj se je to pripetilo in da odpravijo težavo v prihodnje?

P.S. Obstaja kakšna možnost, da bi vseeno videl današnjega Cosby-ja? :)

celloak
Legenda
Paket: Brezčasna optika 100/10

Odgovor Napisal/-a celloak » 19. Maj 2008 ob 19:21

Danes so bila napovedovana vzdrževalna dela na sistemu TV, tako da je možno, da tega posnetka (današnjega) ni.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala

Odgovori