Pa še nekaj, kar so nekateri že omenjali. Tisti, ki imajo trojčke bi lahko čene drugega imeli nekaj v bonus, če že ne zastojn!!! Tukaj pa konkurenca pehiteva in je bolj fer in ob vseh storitvah skoraj cenejša oz. bo kmalu cenej.
Glih kontra. To zgolj uvaja pojem "TV prikljucek" in zgoraj omenjene kanale kot "mus", ki se ga ne mores znebiti. Ce bi dejansko lahko vse ostale kanale/pakete narocil RAZEN zgoraj omenjenih, bi verjetno lahko tudi nonsalantno "odjavil RTV narocnino".Sabur napisal/-a:Kaj to pomeni, če sem naročnik T-2 TV-ja, da mi potem ni potrebno plačevati položnico od RTV SLOVENIJA, ki jo vsak mesec pošiljajo?TV priključek
S podpisom naročniške pogodbe v kateri se naročnik odloči za storitev televizije T-2, bodo uporabniki na uporabo dobili TV vmesnik ter možnost spremljanja programov SLO 1, SLO2, POPTV, KANAL A, Koper – Capodistria, TV3, TV Maribor in Parlamentarni kanal. Na voljo bo tudi uporaba storitev T-2 Videoteke ter T-2 Snemalnika. Mesečna cena TV priključka, ki je pogoj za programske pakete, je 6 € z DDV.
lp
Sabur
Pokaži mi ta cenik...kitl napisal/-a:Fantje poglejte ko govorite o Siolu pri njih je naročnina na TV 20 EUR in za to dobiš vse če imaš trojčka, če ga nimaš doplačaš še HBO.