NN: Ker za un športni kanal govoriš da bo neki cenej čez čas, lahko tudi kake spremembe glede cene discovery HD-ja pričakujemo? Šport me ne interesira z Discoveryi sem pa pač obseden

Discovery HD ima ceno ravno tako, da je drugo leto ne bo treba povišati. Morebiti kmalu dobiš v splošnem ali dodatnem paketu še kakšen dokumentarec (ne v HD tehniki). HDTV je pač luksuz, saj nismo v Nemčiji, kjer Discovery HD košta ene 10 EUR.shorto napisal/-a:HunterMan, to bi blo zakon ja ampak, dream on!
NN: Ker za un športni kanal govoriš da bo neki cenej čez čas, lahko tudi kake spremembe glede cene discovery HD-ja pričakujemo? Šport me ne interesira z Discoveryi sem pa pač obseden(pomoje mam 94% gledanosti samo discovery kanalov), ampak mi je še vedno malo veliko dajati 4€ za samo en kanal :/.
62 ali 63 jih mora biti. Smatraj, da bo tole verjetno danes poštimano, v nasprotnem pade reklamacija.mali-40 napisal/-a:NN kaj je zdaj z to shemo mini teleing odjavil sem shemo od t-2 sedaj pa lahko gledam samo 10 programov kje je zdaj tistih 60 programov ki jih navajate.To je nenormalno zavajanje uporabnikov,če zadeve ne porihtate vas bo treba prijavit.
Saj ni bil FTA - plačevali smo za vsakega uporabnika s HD ropotuljo, hkrati je bil pa vnaprej napovedan in dan v cenik. Pač smatraj, da je bilo tole promocijsko obdobje - meni se zdi to čisto OK.borutz napisal/-a:po drugi strani je pa malo neresno in neposlovno tak program imeti pol leta FTA. Ne moreš človeku nekaj odvzeti kar je že imel. No, T2 lahko. Če bi bila kriza s financami in/ali profitom se takega športa ne bi šli.