Down Taker,
berem tvoje poste in lahko povem, da si edini,ki kaj naglas kaj pove. BRAVO. ok tehniki v T2...lahko ste tud kaj prijazni po telefonu...ce ne morem imeti priklopa za HDTV, vsaj lahko poveste zakaj, kadaj in kako..vedno obstaja kaksna alternativa...za mene kot laika, ki je pripravljen dati kaj vec denarja so nazalost potrebna dodatna pojasnila....nisem zadovoljan samo z odgovorm "ni mogoce"..da ne bom samo grajal, saj ste ok.....v primerjavi z nekaterimi, ze isprobanimi operaterji......klicem une v Gratelu pa se mi nobeden ne javi...mislim, mogoce so vsi na skupni malici ali kaj podobnega...nic odlocil sem se, da bom redno obiskoval tole temo, in pridruzil se bom vsem tistim, ki mislijo, da bodo kaj kmalu dobili optiko....v Celju obstaja samo en blok z optiko???!!!! na ljubljanski.....Turnsek loby

.....pa dajte no obcinarji, kje zivite???? sramota za eno Celje, ki by the way gradi ne vem kaksen Tehnopolis....mar cakamo, da bo gotov, mogoce je on na prioriteti....Gratelu svetujem mal vec odlocnosti na pogajanjih ali pa naj stisne roko Turnsku...
saj pridem se mal pokukat'