SMS
- music95
- Nadebudnež
- T-2: Že imam
- Paket: 1/256, TV, IP + PSNT TEL
SMS
Mene pa zanima: Kupu sem Panasonikovo prenosno slušalko in ko smo dobili t-2 je začela prikazovati, kdo me kliče (superr! ker pri Telekomu ni). Ima pa tudi funkcijo pošiljanja SMS sporočil. Zanima me, če je to možno aktivirati oz. če je to pri t-2 sploh možno imeti?
lp
lp
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
- RobertM
- Moderator
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Re: SMS
Tudi pri TS deluje ampak se je potrebno vsak mesec izprsiti za par ojrovmusic95 napisal/-a:Mene pa zanima: Kupu sem Panasonikovo prenosno slušalko in ko smo dobili t-2 je začela prikazovati, kdo me kliče (superr! ker pri Telekomu ni).

kaj ma parica s prikazovanjem številke klicajočega? Tudi na PCMu imaš lahko to storitev (obični PSTN).tonimona napisal/-a:Seveda, če imaš parico primerno za to.
Sicer mislim, da je bila tukaj mišlena primerjava z Siol Telefonijo (in ne pstnjem) - Siol telefonija (sinope) ima določene probleme (s starim softwarom) glede te fukncije na nekaterih Panasonic aparatih.
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
To pa že ne bo držalo. V kolikor je tvoja PSTN parica priklopljena na centralo, ki omogoča prikaz številke je OK, v nasprotnem primeru ni šans. Info iz prve roke, saj sem hotel pred časom kupiti panasonica v akciji na T1 skupaj s to funkcijo. Pa mi ga niso hoteli prodati, ker mi linija ni omogočala te storitve.
Nam so pa prodali Panasonicovo slušalko in na njej ne dela ID klicatelja. Tko da ja
Ene nategnejo druge ne zgleda.
Sj bom hmal prepričal tastare da odklopmo tega stacionarca da se končno presedlamo poplnoma na T-2.

Sj bom hmal prepričal tastare da odklopmo tega stacionarca da se končno presedlamo poplnoma na T-2.