T-2 obnavlja programsko shemo

Vse o T-2 IP televiziji
Zaklenjeno
T2_Delavec
Starešina
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: T-2 obnavlja programsko shemo

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 8. Maj 2008 ob 21:50

ally12 napisal/-a:
Navadni Nimda napisal/-a:Pa kwa je tebi? :shock: Discovery HD je bil napovedan za plačljivega že z oktobrom, pa smo ga pustili še malo na stroške T-2. 4 EUR je ravno prava cena, da pridemo skozi. Ker je število gledalcev tega programa naraslo, pa bo potrebno ta program zaračunavati.

Tudi VOOM-a ne bomo dobili zastonj, pa MelodyZEN tudi ne (laufa brezplačno testno po dogovoru, dokler ga ne pričnejo kodirati), da o Eurošport HD sploh ne zgubljamo besed. Očitno se ti niti ne sanja, kakšne denarce zahtevajo ponudniki vsebin za HD programe. Zato do nadaljnjega odpadejo kakršnekoli debate okoli Viasat Sports HD, Eurošport HD, Hallmark HD, HBO HD, History Channel HD in podobne dobrote v HD formatu. :nevem:
Js res ne vem, kaj je teb. Na moje pripombe odgovarjaš popolnoma izven konteksta. Pokaži mi pripombo, v kteri sem napisal, da Discovery HD ne bo plačljiv. Oprost, ampak to je megla. Edina dilema je bla al bo v 4€ vključena tud Motorola. Vsaj js sem te tko razumel, ko si tuki, na neuradnem forumu, začel debatirat o plačljivih programih. Sigurn pa mi verjem, da število gledalcev ne bo več raslo, ampak bo občutno padlo. Ker je kr neki zaporednih dejavnikov.

Če pa govorimo o Voom-u in MelodyZen - tuki vidim fejst začaran krog. Če misliš, da mate upravičeno možnost dobit vrnjen vaš vložek s plačljivostjo teh programov, se pomoje fejst motiš. No, sej js vam želim čimvečjo poslovno uspešnost, ker to posredno pomeni boljšo ponudbo tud pr ostalih operaterjih. Ampak se bojim, da ste daleč od bull's-eye.

Če pa se pogovarjamo o Viasat HD, HBO HD in podobne, so vsaj zanimivejši, vprašanje pa je, če so realni glede na ceno - kot ti praviš. Če povem, kaj mene zanima - velika večina je že v shemi, manjka edin kak dobr filmski program. Glede na ponudbo pr nas pa ga bom pr naših operaterjih verjetno čaku še kr neki časa. Če pa razumem vzroke, je pa že druga pesem...

P.S. Verjetn ne smeš izdat cene T-2 za Discovery HD, nas pa razsvetli s cenami tega in podobnih programov v tujini. Ker 4€ na mesec x 12 mesecev x recimo 1000 uporabnikov = točno 48000 € letno. Al mogoče prčakujete več?
Včasih tudi implicitno preskočim kako misel, ki ni relevantna. Jaz sem razumel, da jamraš ker je premalo HD vsebin, tiste pa ki so, so pa predrage.

Discovery HD: plačujemo za vsakega uporabnika licenco, ki se komaj pokriva. Ta program je showcase delovanja superiornega omrežja, nobenega zaslužka v tem konkretnem primeru. Vedi, da nam je Liberty Global dal izjemen popust pri ceni, ker smo majhna država. Realna cena tega programa je še nekoliko višja, samo v druge zaresne države poglej.

A hočeš slišati predlog cene za Eurošport HD? :lol: Se mi je zdelo, da ne! :(
Optika 100/10

Lupin_IV
Novinec
Paket: Internet
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a Lupin_IV » 8. Maj 2008 ob 21:55

Ja ma dobro čaki malo pol.....Zdej usi tisti, ki smo naročeni na dodatno HD bomo gledali samo vodico iz MelodyZen al pa gledali francoske paketarčke na Luxe.TV???? A mi daste en dober razlog zakaj bi sploh več bil naročen na HD?

Najboljše, da jst zdej usem tu vam rečem, da jst prodajam banane sredi najhujše zime, pol pa ko boste prišli do mene pa bom reku "jah klima nas je zajebala in nimamo več banan" glup primer ampak ne morete vi ponujat "kao HD" in pol..."ahh ma sej se ga ne gledajo tolko, dejmo ga ukinit"

Dobro ste vedeli u kaj greste ko ste najavili HD....Normalno, da so stroški vecji, če vam pa zdej zmanjkuje denarja boste pač folk zgubili.Enostovno je. Se vedno ste odvisni od folka ;)

T2_Delavec
Starešina

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 8. Maj 2008 ob 21:57

Saj ni vezave, enostavno se vrne HD ropotuljo in vzame tiste za standardno definicijo, če je komu to bolj ugodno.
Denar bi zgubljali, če bi dajali HD programe pod ceno - tega se pa seveda ne gremo, torej brez bojazni! ;-)
Optika 100/10

ally12
Nadebudnež
Paket: T4 Mega
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a ally12 » 8. Maj 2008 ob 22:04

Navadni Nimda napisal/-a:Včasih tudi implicitno preskočim kako misel, ki ni relevantna. Jaz sem razumel, da jamraš ker je premalo HD vsebin, tiste pa ki so, so pa predrage.

Discovery HD: plačujemo za vsakega uporabnika licenco, ki se komaj pokriva. Ta program je showcase delovanja superiornega omrežja, nobenega zaslužka v tem konkretnem primeru. Vedi, da nam je Liberty Global dal izjemen popust pri ceni, ker smo majhna država. Realna cena tega programa je še nekoliko višja, samo v druge zaresne države poglej.

A hočeš slišati predlog cene za Eurošport HD? :lol: Se mi je zdelo, da ne! :(
Prav si me razumel - in še vedno mislim, da je moje jamranje upravičeno. Predvsem zarad plačila najema HD TV vmesnika. Ampak bodi dovolj, ker ne bova pršla skup. Do cene v drugih državah verjetn ne morm prit, ker niso kr tko objavlene na netu. Po televiziji jih pa tud ne morm videt, ker v shemi nimam takih programov. Radio je pa sploh tinta.

Želim točn to, kar sem napisal. Tud slišat ceno za Eurosport HD. Čeprav sem napisu pod post scriptum.
Slika

kokica2000
Legenda
Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a kokica2000 » 8. Maj 2008 ob 22:08

Navadni Nimda napisal/-a:A hočeš slišati predlog cene za Eurošport HD? :lol: Se mi je zdelo, da ne! :(
Tudi jaz si želim to slišati. Zelo!

T2_Delavec
Starešina

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 8. Maj 2008 ob 22:14

Ceno za Eurošport HD boste slišali, ko bo cajt za to, predvidoma pozno jeseni. Ampak samo pod pogojem, da bodo sploh prišli v Slovenijo.
Optika 100/10

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4

Odgovor Napisal/-a tonimona » 8. Maj 2008 ob 22:15

Bučeeeeeee! :blbl:
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

kokica2000
Legenda

Odgovor Napisal/-a kokica2000 » 8. Maj 2008 ob 22:21

NN, če ti kaj pomaga, ti povem, da je pri nas veliko ljudi, ki so za tehnično odličnost (beri: kakovostni HD programi) pripravljeni kar globoko seči v žep. Vključno z mano. Če ne moreš napisati številke na forum, prosim na ZS.

ally12
Nadebudnež

Odgovor Napisal/-a ally12 » 8. Maj 2008 ob 22:26

Opa! Je 40 miljonski trg dovolj resn?

Ker smo sam uporabniki, NN vi pa experti, prosim pojasni tole...
Slika

kokica2000
Legenda

Odgovor Napisal/-a kokica2000 » 8. Maj 2008 ob 22:33

:o 1,44$ :o Kupim takoj!

kokica2000
Legenda

Odgovor Napisal/-a kokica2000 » 8. Maj 2008 ob 22:35

pier napisal/-a:kaksna se vam zdi slika na šport tv? Men dost slaba, tko cudn se premika, k da bi blo premal frame-ov.
Ja, Šport TV postavlja nove standarde. Kodiran je v ločljivosti 352*288. Upam, da gre samo za napako na kodirni napravi.

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4

Odgovor Napisal/-a tonimona » 8. Maj 2008 ob 22:47

kokica2000 napisal/-a::o 1,44$ :o Kupim takoj!
1,44€ ne $.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

ally12
Nadebudnež

Odgovor Napisal/-a ally12 » 8. Maj 2008 ob 22:50

Kaj pa tole? Res, priznam, nism najbolši u nemščini, ampak če tole prav razumem...
Slika

killah bee
Navdušenec
Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)

Odgovor Napisal/-a killah bee » 8. Maj 2008 ob 22:51

Torej slabo našo naročnino za 7 hudih HD programov :o
Megane 225 Renault Sport

Uporabniški avatar
nSk
Faca
Paket: 10/4
Kraj: Mengeš

Odgovor Napisal/-a nSk » 8. Maj 2008 ob 22:55

Angleški prevod da bomo zastopl res vse :)

Koda: Izberi vse

By pushing a button DISCOVERY CHANNEL brings you the world into the house.

At a high level of visual content and provides DISCOVERY CHANNEL exciting and entertaining information from the fields of nature and animals, health, science and technology, travel and adventure and history and contemporary history.
DISCOVERY SOLO for 3 € / month

DISCOVERY CHANNEL can be used for daily 10 cents, that is for 3 euros per month, as a single channel of PREMIERE subscription (along with another PREMIERE offer, and with decoder).
PREMIERE THEMA package for € 9.99 per month

DISCOVERY CHANNEL and 14 other channels: In PREMIERE THEMA package is the 24-hour program Dokutainment DISCOVERY CHANNEL, alongside 14 other channels such as DISCOVERY HISTORY, Health Focus, SciFi, 13th Street, Jetix, Junior, Gold Star TV, Home channel, MGM, hit 24, Classica, Beate Uhse TV and Premiere Music Studio. You get the package PREMIERE THEMA already for € 9.99 per month - in connection with another PREMIERE subscription.

Order hotlines and information on the packages
If you already have a premiere subscription:
Tel 0180 - 55 300 53 (€ 0.14 / min. Powered by BT)
For Austria: 01 - 49168 185

If you do not have a premiere subscription:
Tel 0180 - 55 100 99 (€ 0.14 per min powered by BT)
For Austria: 01 - 49166 - 200

Online ordering at Premiere:
Here you can order online DISCOVERY CHANNEL!

Discovery subscription Switzerland:

DISCOVERY CHANNEL in Switzerland exclusively on telework Club received.

TELECLUB package "Family World" for Ms. 9.90 / month:

In TELECLUB package "Family World" is the 24-hour Dokutainment of DISCOVERY CHANNEL, in addition to 5 more channels such as Jetix, Focus Health, Planet, Discovery and Animal Planet history.

You get the TELECLUB package for + Ms. 9.90/Monat - in conjunction with the basic package TELECLUB "Teleclub Basic."

Zaklenjeno