Včasih tudi implicitno preskočim kako misel, ki ni relevantna. Jaz sem razumel, da jamraš ker je premalo HD vsebin, tiste pa ki so, so pa predrage.ally12 napisal/-a:Js res ne vem, kaj je teb. Na moje pripombe odgovarjaš popolnoma izven konteksta. Pokaži mi pripombo, v kteri sem napisal, da Discovery HD ne bo plačljiv. Oprost, ampak to je megla. Edina dilema je bla al bo v 4€ vključena tud Motorola. Vsaj js sem te tko razumel, ko si tuki, na neuradnem forumu, začel debatirat o plačljivih programih. Sigurn pa mi verjem, da število gledalcev ne bo več raslo, ampak bo občutno padlo. Ker je kr neki zaporednih dejavnikov.Navadni Nimda napisal/-a:Pa kwa je tebi?Discovery HD je bil napovedan za plačljivega že z oktobrom, pa smo ga pustili še malo na stroške T-2. 4 EUR je ravno prava cena, da pridemo skozi. Ker je število gledalcev tega programa naraslo, pa bo potrebno ta program zaračunavati.
Tudi VOOM-a ne bomo dobili zastonj, pa MelodyZEN tudi ne (laufa brezplačno testno po dogovoru, dokler ga ne pričnejo kodirati), da o Eurošport HD sploh ne zgubljamo besed. Očitno se ti niti ne sanja, kakšne denarce zahtevajo ponudniki vsebin za HD programe. Zato do nadaljnjega odpadejo kakršnekoli debate okoli Viasat Sports HD, Eurošport HD, Hallmark HD, HBO HD, History Channel HD in podobne dobrote v HD formatu.
Če pa govorimo o Voom-u in MelodyZen - tuki vidim fejst začaran krog. Če misliš, da mate upravičeno možnost dobit vrnjen vaš vložek s plačljivostjo teh programov, se pomoje fejst motiš. No, sej js vam želim čimvečjo poslovno uspešnost, ker to posredno pomeni boljšo ponudbo tud pr ostalih operaterjih. Ampak se bojim, da ste daleč od bull's-eye.
Če pa se pogovarjamo o Viasat HD, HBO HD in podobne, so vsaj zanimivejši, vprašanje pa je, če so realni glede na ceno - kot ti praviš. Če povem, kaj mene zanima - velika večina je že v shemi, manjka edin kak dobr filmski program. Glede na ponudbo pr nas pa ga bom pr naših operaterjih verjetno čaku še kr neki časa. Če pa razumem vzroke, je pa že druga pesem...
P.S. Verjetn ne smeš izdat cene T-2 za Discovery HD, nas pa razsvetli s cenami tega in podobnih programov v tujini. Ker 4€ na mesec x 12 mesecev x recimo 1000 uporabnikov = točno 48000 € letno. Al mogoče prčakujete več?
Discovery HD: plačujemo za vsakega uporabnika licenco, ki se komaj pokriva. Ta program je showcase delovanja superiornega omrežja, nobenega zaslužka v tem konkretnem primeru. Vedi, da nam je Liberty Global dal izjemen popust pri ceni, ker smo majhna država. Realna cena tega programa je še nekoliko višja, samo v druge zaresne države poglej.
A hočeš slišati predlog cene za Eurošport HD?