Zdej morm samo še unga gospoda za zunanja dela poklicat k sva tud zmenjena za danes pa smo že skor tam

Res najlepša hvala Ac/Dc za vso pomoč. Tvoji kontakti so zlata vredni

Če boš kdaj kej okol BS-3ja hodu, povej, te peljem na

LP
Problem je večinoma v tem, da noben ne pove, kje se je sploh zataknilo. Posledično pa potencialni uporabniki ne moremo storiti ničesar. Že večkrat sem spraševall, kaj je sploh problem. Ali je prišlo do kakšnega zastoja, ki ga lahko pomagamo odpraviti tudi mi. Na žalost pa sem vedno doživel le ignoriranje oziroma odgovor, da pač bo ko bo, da je potrebno še malo potrpet. "Malo trpimo" pa že kako leto in pol.... Popolnoma razumem, da pri izgradnji lahko pride do ogromno problemov, vendar se jih lahko odpravi le tako, če se o njih govori in poiskuša kaj na to temo tudi ukrepati. Kaj se dogaja na terenu pa lahko povejo samo Gratelovci...friksi napisal/-a:Ker vidim, da je zdej kar velik ˝napad˝ vprašanj na Nimdo in Ac/Dc moram povedat, da sta mi sicer pomagala, samo večino dela sem pa napravil sam. Tako da se ne bodo potem kakšni uporabniku foruma počutili zapostavljene češ, ˝ja zakaj so pa Friksiju vse nardil men pa nočejo.˝ Torej, v to, da nam jutri pridejo kable po bloku vlečt, je bilo kar nekaj truda in živcev vloženih (to govorim za BS-3, kjer imamo težave, kot jih verjetno po drugih koncih Bežigrada ne poznate).
LP