Štekanje HD motorole
-
- T-2jevec
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Štekanje HD motorole
OK, mene pa samo zanima zakaj mi motorola dela sledeče ko šaltam kanale; Ko prešaltam na kirkoli kanal se najprej ene 3x zavrti tisti krogec slika stoji pri miru ampak zvok je takoj ko prešltam kanal, ko se krogec neha vrteti, zvok nadaljuje, slika stoji kake 2 sekundi, kasneje pa se slika začne premikat, zvok se zaustavi (to zopet za kake 2-5sekund popolnoma odvisno od kanala), in pač moram čakat dokler se ne syncata.
To sem opazu včeraj ponoči zadevo sem resetiru in šel spat dones pa vidim da ni nič boljše.... Kaj se da to kako porihtat (btw mam dve hd motoroli in pri obeh se to dogaja), ker mi je beden da moram tolk časa čakat da se kanal prestavi....
To sem opazu včeraj ponoči zadevo sem resetiru in šel spat dones pa vidim da ni nič boljše.... Kaj se da to kako porihtat (btw mam dve hd motoroli in pri obeh se to dogaja), ker mi je beden da moram tolk časa čakat da se kanal prestavi....
-
- Navdušenec
- Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)
- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Re: Štekanje HD motorole
Meni je nekaj podobnega delala tudi že kar lep čas nazaj, vendar ni bilo tako izrazito.
Ko je bil pravi dan je vsak prehod kanala štekalo za cca. 2 sekundi (stoječa slika), potem je delovalo normalno, dokler nisem spet preklopil kanala.
Včeraj sem HD ropotuljo zamenjal za SD čudo in sem krepko presenečen, ker 1510 deluje fenomenalno, neverjetno hitro in daljinc prime v delčku sekunde.
Ko je bil pravi dan je vsak prehod kanala štekalo za cca. 2 sekundi (stoječa slika), potem je delovalo normalno, dokler nisem spet preklopil kanala.
Včeraj sem HD ropotuljo zamenjal za SD čudo in sem krepko presenečen, ker 1510 deluje fenomenalno, neverjetno hitro in daljinc prime v delčku sekunde.
BOBI, potem je bilo nekaj narobe s tvojo ropotuljo, saj so 1510 malce pocasnejse (beri: svohnejse saj so samo za SD) od 1910.
shorto in killah bee, problem je verjetno v liniji oziroma v napravah. Kontaktirajta NN da poslje tehnike
shorto in killah bee, problem je verjetno v liniji oziroma v napravah. Kontaktirajta NN da poslje tehnike

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Ne, tudi pri meni doma je štekalo zjutraj. Sedaj je pa v redu!
Optika 100/10
-
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
huf, pr men je pa še vedno isto... Kaj je možn da je kj z linijo res narobe (sam nevem zakaj bi zdj kr naekrat neki blo do zdj sm 6 mescov normalno vse gledu zdj pa kr naenkrat? No dobr enako je blo pr VDSLju ko sem bil 3 tedne brez vsega, ker je kr naekrat linija ckrnila in mi je Miha v poslovalnici LJ-Šiška reku da mi linije ne morete popraut :/ upam da se ni enak zgodil, sam zaenkrat mam upanje z optiko
)?

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Morebiti je kaj na centrali - prijavi na 002, opiši manifestacijo napake!
Optika 100/10