Odgovor
Napisal/-a buneech » 25. Maj 2008 ob 16:10
Spet jaz, po zelo zadovoljnim prvim polletjem...do sedaj.
Inštalacija je poštimana, use je lepo in prav delalo, do pred kratkim. Kakšen teden imam probleme s celim paketom.
Zadeva je pa sledeča, TV kar naenkrat zamrzne in pokaže črn ekran, telefon in internet ne delata, na modemu sveti lučka LINK, ACT ugasne in le sčasoma malo utripne.
Ko sem resetiral modem (izklop iz elektrike), se je nazaj povezalo in je delalo, dokler je delalo. Tako se je dogajalo kakšen teden, sem mislil, da bo minilo, nato pa učeraj resetiram modem, ko se je povezava vzpostavila pokličem na HD2, ozbrazložim zadevo in nato mi oseba na drugi strani telefona pove, da lučka ACT nima veze s povezavo. Kako le, saj lučka ACT oz. Activity očitno prikaže, če se kaj podatkov pretaka skozi modem. Nato mi še zatrdijo, da use uredu dela, in da moj problem ni mogoč, saj če lučka LINK sveti, potem je use v najlepšem redu. Samo pri meni pač ni, ker Amino-ta ne dobita podatkov, in se non-stop prikazujejo okvirčki "No data could be fetched for this URL".
Danes se zadeva ponovi, pa sem poklical z mobitela, rekel, da me nazaj pokličejo, nič od tega. Pokličem še enkrat, povem problem, zopet isti odgovor, lučka ACT nima veze pri tem, če lučka LINK sveti je use uredu. Povem, da pač meni nič ne dela, in nato se tehnik spravi pregledovat nastavitve modema, ga resetira, nakar spet prične use delovati, in mi zatrdi, da se to naj ne bi več dogajalo. Upam, da res.
Vprašanja za NN-ja:
Ali na T-2 noben na HD2 ne ve kaj pomeni lučka ACT, saj sem kar nekaj takih odgovorov prejel, da ta lučka nima veze s povezavo in posledično z delovanjem storitev?
In pa, če lahko kaj preveriš o tej nemogoči težavi, vsaj pri moji, če noben drug nima takih problemov?
Če potrebuješ, ti pošljem št. priključka ali pa naročnika na ZS.
LP, b.
Trolling is a art.