Odgovor
Napisal/-a friksi » 1. Avg 2008 ob 10:18
Ja, res je zadeva malo poniknila, samo žal ne iz pravih razlogov. Razlog namreč tiči v tem, da se Gratel in T-2 obnašata naravnost ignorantsko. Ko so 26. maja prekopali asfalt od jaška do bloka in v klet namestili omarico, so obljubili, da bo zadeva končana (položeni kabli in urejen asfalt) v roku 3 tednov. No, ker temu seveda ni bilo tako, so mi na moje interveniranje zagotovili, da bo zadeva urejena do konca junija. Seveda tudi do takrat ni bilo nič in tako sem dobil 100% zagotovitev, da bo zadeva urejena do konca julija. A glej ga zlomka, očitno tudi 100% ni več to kar je bilo včasih. Le kakšna obljuba bo naslednjič? Morda ˝častna Titova˝ ?
Ne glede na vsa moja prizadevanja v korist T-2 (ali pa morda ravno zaradi tega) sem sedaj dokončno razočaran nad njimi. Njihov mačehovski odnos spominja na vse prej kot na korektne ˝client service˝. Očitno se jim je na začetku mudilo samo zagotoviti teritorij, sedaj ko so dobili soglasja in vse prekopali pa jih ne zanima več. Ko sem bral o podobnih izkušnjah drugih uporabnikov foruma, sem si mislil: ˝Ah, kakšno srečo imamo mi, da nam je vse tako lepo steklo.˝, sedaj pa šele vidim, da je čisto vsaka beseda graje na račun Gratela in T-2 povsem upravičena.
Komaj čakam (in mislim da v tem nisem sam), da Telekom potegne svojo optiko in se bomo končno lahko priklopili na optiko. Morda je T-2 optika res ˝edina prava optika˝ vendar pa je to povsem brez vsakega pomena, če je odnos do strank daleč od ˝edini pravi˝.
LP
Friksi