[Imam] 4Mbps/512Kbps

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
modena
Uporabnik
Prispevkov: 42
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 07:43
T-2: Že imam
Paket: 4 mBIT/S- 512 kbit/s-imel
Kraj: Žalec

[Imam] 4Mbps/512Kbps

Odgovor Napisal/-a modena » 2. Sep 2006 ob 08:44

Zaradi vsesplošno znanega "motenja" poslovanja T-2 s strani Telekoma, sem bil priključen na omrežje interneta preko podjetja T-2 šele aprila (se mi ni tako izrecno mudilo, saj sem vegitiral pri drugem ponudniku in sem čakal vse do aprila).
Vse do sredine meseca avgusta 2006 je internet deloval brez prekinitev, dejansko ni bilo enega problema. Po tem datumu pa so se začele nenadne prekinitve na liniji in se je moden včasih vspostavil po 1 min., včasih pa je še malo dlje trajalo. O napaki sem seznanil zaposlene na št. ...002 in so obljubili , da bodo napako odkrili ter jo odpravili in mi zagotovili nemoteno delovanje.
Ker je odprava napake trajala za mene, ko vsakodnevno uporabljam internet in mi ni prijetno, da me vrže z linije malo dlje, sem se obrnil na sodelujoče člane tega foruma. Član foruma (trenutno ga ne bom osebno imenoval) se je osebno zavzel in obljubil, da bo posredoval pri odgovornih za odpravo napake in res. V enem dnevu je prišel serviser na dom pregledal mojo inštalacijo v stanovanju (kjer je ugotovil, da je vse lepo urejeno), preveril sinhronizacijo modema, nadalje v centrali, "(kjer sobivajo s Telekomom) vstavil novo kartico ter zagotovil, da sedaj more biti s povezavo BP in ne bi smelo več priti do prekinitev. Dejansko povezava trenutno deluje brez prekinitev.
Zato se zahvaljujem članom foruma, med katerimi so tudi zaposleni na T-2 in v prostem času berejo ta neuradni forum ter se zavzemajo za nas uporabnike, da se čim prej odpravijo napake in smo zadovoljni uporabniki.
Prav tako administrator tnx za forum, ki si ga naredil, da lahko napišemo svoje izkušnje in težave, saj pisanje dejansko pripomore, da se odpravijo težave.
Glede mojih iskušen vidim, da ni vse črno in da se podjetje trudi, da bi uporabniki bili čim bolj zadovoljni, serviserji delajo preko celega dneva ter na naval, ki ga imajo se trudijo po svojih močeh. Razumeti pa moremo, da je dejanski naval nas naročnikov ogromni in da z malo strpnosti se da vse urediti.

Zato še enkrat hvala za forum, in vsem sodelujočim.
Nimam več od 20.10.2006.

Antrax
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 8. Maj 2006 ob 23:56
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 2. Sep 2006 ob 08:54

To je tak dobro napisano, da bi moglo bit sticky :wink:
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

Uporabniški avatar
modena
Uporabnik
Prispevkov: 42
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 07:43
T-2: Že imam
Paket: 4 mBIT/S- 512 kbit/s-imel
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a modena » 2. Sep 2006 ob 09:48

Če ne verjameš mi pošlji ZS pa ti dam svojo tel. št. ali MSN in se oglasiš pri meni doma ter boš videl, da nisem uslužbenec T-2, da sem že vrsto let v čisto drugem poklicu in se ljubiteljsko ukvarjam z računalništvom.
Z veseljem te povabim domov ter preveriš mojo povezavo in tudi kako streljačino udarima na lanu al pa preko int. povezave saj mi je intrnet tudi ena od "relaksacij" od naporne službe.
Jaz pa tudi v naslednjem mesecu presedlam na T-2 telefonijo, ko mi potečejo obveznosti do Telekoma, ker jim ne mislim dati niti tolarja za "penale" na televizijo pa še malo počakam, ker imam v stanovanju 3 TV pa še veliko se snema na videorekorder in še "študiram" za alternativo.

l.p. in želim lep dan.
Nimam več od 20.10.2006.

Antrax
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 8. Maj 2006 ob 23:56
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 2. Sep 2006 ob 10:34

Ne... jaooo nisem mislo tak... jaz sem mislo točno tak kak sem napisal in ne v tretjem pomenu kot si si ti predstavljal (prelepo, da bi blo res si razbral iz mojega posta).
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

MilkoMan
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 30. Mar 2006 ob 20:47
T-2: Že imam
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a MilkoMan » 3. Sep 2006 ob 11:19

hehe, lepo je napisano...jst nimam tok časa t2, pa sm mel kr probleme, kar se tiče telefonije ter izpada neta...

jst sm bil na dopustu, tako da je fotr klical na center 8x, parkrat je dobil kar prijetne glasove, zadnji je bil pa kar aroganten in ga je čist razpizdu :)

v detajle ne grem :P ...po parih telefonskih klicev, je bilo javljeno telekomu za napako, prav tako t2 tehniku...

ker sem bil na terenu, me je telekomovec poklical in povedal da je z njihove strani vse OK, in da naj počakamo tehnika t2 da poštima problem..ok si mislim, bom počakal..pridem domov, resetiram modem...in med kosilom pride tehnik, ga povprašam če ima nov modem da bi probal zamenjat in glej ga zlomka, net dela!

pol se pa vprašte kdo je bil kriv za izpad neta..že dolgo časa poslušam jamranje da t2 ne dela...mnja...le zakaj ne bi konkurenca nagajala če lahko...upam da bo novo mesto kmalu priklopljeno na optiko kjer bo delala zadeva 99%!
Slika

andrejlj
Znanec
Prispevkov: 64
Pridružen: 23. Avg 2006 ob 22:35
T-2: Že imam
Paket: 1024/512, TV
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a andrejlj » 3. Sep 2006 ob 22:42

Ja sam nisem imel takih izkušenj, najprej sploh trajalo da dobil internet. Ni sploh bila poslana ponudba na T-2 in podobno.
Serviserji ne prvič(internet) in ne drugič(TV) niso naredili popolnoma ničesar kot dostavili opremo na dom in šli-tako da če delajo cele dneve me prav zanima kaj delajo.

Drugače mi internet skoz dela brezhibno, oddaljen od centrale 425m. S TV bili problemi, ki so mi jih danes rešili in mi trenutno dela ok.

Odgovori