japanac napisal/-a:No, če sem pošten moram pa že priznati, da sem kar malce razočaran (beri negativno presenečen) od objavi tega cenika T-2 mobilne telefonije. Glede na napovedovanja (100.000 uporabnikov do konca leta) sem pričakoval pravi boom. Glede na ponudbo bo težko zbrati 30 % te številke. Pa ne da Vam ne privoščim, ampak sem realist.
Tudi sami smo s tremi naročninami, ki jih imamo pri si.mobilu in pri katerih nam je aneks potekel v polovici maja čakali na ponudbo T-2 mobilne telefonije. Sedaj pa vidim, da se bomo v tednu, ki prihaja lepo odpravili podaljšat anekse in vzeti nove telefone po simbolični ceni.
Ne vem, meni naročnina med 5-imi in 6,26 eura + 2 eura opcija mobilni, ter pogovori za 0,02 eura do 0,10 eura v mobilna omrežja čisto zadostuje. Skupni mesečni zneski se nam vrtijo med 20 eurov do 25 eurov.
Pa ne da bi delal reklamo, ampak res sem .... razočaran.
japanac, js pa tebe ne razumem. Če še ste s temi kolegi pred podaljšanjem aneksov, zakaj pa potem ne greste vsi trije na T2, pa se med seboj zastonj pogovarjate z še nižjo naročnino 4€, brez nobenih opcij bla bla. 20€ je 20€, manj pa pa vedno dobrodošlo.
Kaj pa bi sploh rad? pogovore 0€, naročnino 2 centa, telefone zastonj, da ti še oni plačajo ker si pri njih naročnik,...? Sploh ne vem kaj si ti pričakoval...T2 je dal dobro ponudbo, ki je v večini cen nižjih od simobila, kar pa spet ne pomeni, da se ti splača, če imaš veliko kolegov na simobilu. Ampak začetek je vsekakor dober. Zaenkrat se T2 upa več kot simobil, najbolj sem pa vesel, da bo moral tokrat tudi mobitel pokleknit, če ne takoj, pa čez nekaj časa, ker uporabniki bodo samo še odhajali, odhajali in odhajali, še v večji meri kot so do zdaj in jaz sem eden izmed mnogih, samo vezava da mi še poteče, pa grem.