Kanal MelodyZen
-
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: oranžni diamant
- Kraj: Ilirska Bistrica
Re: Kanal MelodyZen
živjo.
a se bi dalo ta kanal kako posnet da bi meu za par ur posnetkov?
a se bi dalo ta kanal kako posnet da bi meu za par ur posnetkov?
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
MelodyZen je na voljo s tremi audio tracki: http://nmi-tv.com/channels/distribution ... zentv.html
“Pure Nature” - awesome sight and sound sequences without anything else other than the sound offered by nature itself: wind whispering in the palm trees, water trickling along a stream, waves gently crashing on a pristine beach... A peaceful symphony that only nature can offer, an ideal escape from a noisy life.
“Music” - all image sequences are underlayed with soothing New Age music playing in the background. Soft and melodic, the tunes help to relax and daydream, offering an ideal musical atmosphere to take a peaceful reflecting break.
“Coaching” - music plus broadcasts of 13-minute relaxation sessions led by professional coaches under strict medical control. With its soothing background sound design and warm voices, this channel offers the unique opportunity to experience relaxation and breathing sessions from the comfort of home or work.
T2 od tega trenutno ponuja le Music. Ali bosta tudi druga dva dosegljiva?
“Pure Nature” - awesome sight and sound sequences without anything else other than the sound offered by nature itself: wind whispering in the palm trees, water trickling along a stream, waves gently crashing on a pristine beach... A peaceful symphony that only nature can offer, an ideal escape from a noisy life.
“Music” - all image sequences are underlayed with soothing New Age music playing in the background. Soft and melodic, the tunes help to relax and daydream, offering an ideal musical atmosphere to take a peaceful reflecting break.
“Coaching” - music plus broadcasts of 13-minute relaxation sessions led by professional coaches under strict medical control. With its soothing background sound design and warm voices, this channel offers the unique opportunity to experience relaxation and breathing sessions from the comfort of home or work.
T2 od tega trenutno ponuja le Music. Ali bosta tudi druga dva dosegljiva?
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Pure Nature so zvoki, kot jih imaš sedaj brez muzike. Pri coaching pa še nekdo klepeta zraven, kar je seveda moteče. Zato smo vklopili srednjo varianto. Če bo interes, se bo verjetno dalo še ostalo naštimati, zakaj pa ne. 

Optika 100/10
-
- Faca
- Paket: oranžni diamant
- Kraj: Ilirska Bistrica
a na moje uprašanje pa ni odgovora al se ne sme odgovorit? 

-
- Starešina
-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
Od kdaj pa lahko snemamo tudi druge programe razen prvih štirih? 

-
- Starešina
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
NN rabi dopust

-
- Legenda
Ja, tale coaching name deluje ravno obratno kot je namen kanala. Drugače pa je Music izgleda res optimalno izbran, se pa vseeno ne bi branil še Pure Nature variante.Navadni Nimda napisal/-a:Pure Nature so zvoki, kot jih imaš sedaj brez muzike. Pri coaching pa še nekdo klepeta zraven, kar je seveda moteče. Zato smo vklopili srednjo varianto. Če bo interes, se bo verjetno dalo še ostalo naštimati, zakaj pa ne.
-
- Starešina
Pri prvem testiranju je bil Pure nature. Pri mnogih posnetkih je OK, pri nekaterih pa je zvok zanič - grozno šumi. Kadar pa je muzika čez, je tisto toliko tišje, da ne moti. Coaching je pa klepetanje in sugestija (
), v Angleščini/Nemščini/Francoščini. Pač v različnih jezikih, kjer bi pri nas imeli seveda angleščino, ki jo največ folka obvlada. Vseeno mislim, da je ta srednja varianta "tisto pravo". 

Optika 100/10
-
- Legenda
Ja a veš da res, sem si tri sample pogledal, pa je za "nature" res bilo bolj žalostno, se mi pa idejno zdi mega. Če bi si teli Francozi mal Discovery HD občasno ogledal a?
-
- Starešina
A seveda, ravno tam so idejo drpnili in se naredili Francoze. Ampak konec koncev, saj so Francozi! 

Optika 100/10
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
- Kraj: Kranj
Siol ma dost podobno zadevo: http://www.siol.net/storitve/siol_tv/ambient.aspx
HulaHop naokrog!
-
- Model
- Paket: T3 Tera (20/4 + 2xHDTV + mob.)
- Kraj: Maribor
Ampak je za to podobno stvar treba doplačat 12€.

-
- Legenda
A, torej je SiOL tudi za ta del poskrbel, lepo. Drugače pa piše 12 EUR za 6 mesecev, kar je potem 2 EUR mesec. Nekaj takega pa naj bi bil MelodyZen, če bodo gnada dovolila, da jim plačamo