Garmin Mobile XT
Garmin Mobile XT
Imam Nokio 6110 Navigator gor imam Route66 danes sem kupil Garmin Mobile XT. Spominska kartica je drugačna kot jo imam. Zato bo treba kopirat podatke na prazno spominsko kartico. Prazno spominsko kartico imam in tudi čitalec kartice imam. Tukaj sem pa zdaj jaz mrzel, ker ne znam kopirat oziroma tega nikoli nisem počel. Na kaj moram biti pozoren, da ne bom zbrisal karte pa podatke na spominski kartici,ko bom kopiral na prazno. Da ne bom zbrisal podatkov na spominski kartici, ki sem jo dobil zraven Garmin Mobile XT?
Zadnjič spremenil Jaka, dne 19. Jun 2008 ob 15:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Garmin Mobile XT in Čitalec kartic
Preveri, če lahko narediš kopijo podatkov na PC. 

Optika 100/10
Bom probal sam to je tudi en kurac. Kupiš Garmin Mobile XT nobenih navodil. Samo opozorilo pazi pri kopiranju kartice, da ne zbrišeš podatkov!
Pazi, da boš kopiral... in ne premikal datotek!Jaka napisal/-a:Na kaj moram biti pozoren, da ne bom zbrisal karte pa podatke na spominski kartici,ko bom kopiral na prazno. Da ne bom zbrisal podatkov na spominski kartici, ki sem jo dobil zraven Garmin Mobile XT?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Hvala Cobane za info.
- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Jaka, če cvikaš da boš naredil napako, se raje obrni na zastopnika Garmina, ki ima trgovino na Celovški in ti bodo rade volje pomagali!
Sem imel že večje probleme in mi zmeraj rešijo situacijo.
Sem imel že večje probleme in mi zmeraj rešijo situacijo.
Sem prekopiral na na micro mini sd kartico. Samo še sprobat moram to bom pa malo kasnej
Zadeva dela razen GPS noče zaznati.
Aktivirat ga moraš! Ali si dobil kakšno kodo zraven?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Am ne nobene razen na majhni plastiki je ena cifra nalimana.
Zdaj vem kje tiči problem.
-
- Guru
- Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
- Kraj: Maribor - Limbuš
1. uporabniki telefonov z miniSD slotom si lahko pomagajo z adapterjem kateri spremeni microSD v miniSD (nevem sicer kakšno kartico si dobil ti, kolega je pri mapah dobil microSD in adapter na SD)
2. pri prenosov podatkov z kopiranjem iz kartice na kartico lahko naletiš na problem, program in karte so zaklenjene ponavadi na serijsko številko od kartice na kateri pridejo. tako ti po kopiranju na drugo kartico več ne deluje. (razen z uporabov hack trickov)
3. pri garminu ponavadi obstajata dve verziji ena je dobavljiva na karticah druga pa na CD-jih. prva ima prednost da dobiš spominsko kartico katero samo vstaviš in garmin deluje, druga možnost pa je boljša zaradi lažjega dela z prirejenimi mapami. prav tako si v drugi varijanti lažje združiš mape različnih regij saj uporabiš zato program na pc-ju. (združevanje city navigatorja in adria route)
2. pri prenosov podatkov z kopiranjem iz kartice na kartico lahko naletiš na problem, program in karte so zaklenjene ponavadi na serijsko številko od kartice na kateri pridejo. tako ti po kopiranju na drugo kartico več ne deluje. (razen z uporabov hack trickov)
3. pri garminu ponavadi obstajata dve verziji ena je dobavljiva na karticah druga pa na CD-jih. prva ima prednost da dobiš spominsko kartico katero samo vstaviš in garmin deluje, druga možnost pa je boljša zaradi lažjega dela z prirejenimi mapami. prav tako si v drugi varijanti lažje združiš mape različnih regij saj uporabiš zato program na pc-ju. (združevanje city navigatorja in adria route)

Ja napak je bila pri tem da sem dal narobe v telefon mini sd kartico od Garmina. Me pa nekaj drugega zanima ali je možno dobiti Garmin Mobile XT za celotno evropo?
Odgovor je da!
Garmin Mobile XT je samo software in se ne razlikuje! Dodajajo oz. spreminjajo se samo karte! Jaz imam na N95 Adria Route in City Navigator Europe 2008 NT! Adria zasede okoli 70 MB, Evropa pa 1,3 GB
Garmin Mobile XT je samo software in se ne razlikuje! Dodajajo oz. spreminjajo se samo karte! Jaz imam na N95 Adria Route in City Navigator Europe 2008 NT! Adria zasede okoli 70 MB, Evropa pa 1,3 GB
Mark kje si pa kupil City Navigator Europe 2008 NT? Si zraven dobil mogoče mini sd?