moja odločitev
Jaz bom ostal na T-2 in mu bom v prihodnje pomagal v vseh težavah

T-2 jim je trn v peti, saj so se jim dobički prepolovili in zato letos ne bodo mogli več tako izdatno financirati svojih bebavih predvolilnih kampanj, kot so to nebrzdano počeli v preteklih letih. V sami podstati tele zločinske gonje proti T-2 je dirigirana cirkuška predstava, vodena iz političnega prostora. Tem falotom vseh "kao političnih prepričanj" ne kaže nasedati, saj so si že zdavnaj zapravili vso kredibilnost.mrto napisal/-a:jst ostajam na t2.za tistu kar pa po tv-ju govorijo se pa ne zmenm,zato ker to sam zato delajo dab t2-ju naredl škodo in ga spravl v slabo luč.hmm le zakaj to počnejo?sj se ve zakaj?
NOD 32 napisal/-a:Zanima me ali bote ostali na t-2ju ali boste šli k drugemu operaterju
moja odločitev
Jaz bom ostal na T-2 in mu bom v prihodnje pomagal v vseh težavah![]()
Kaj pa govorijo po TVju? Se opravičujem za nevednostmrto napisal/-a:jst ostajam na t2.za tistu kar pa po tv-ju govorijo se pa ne zmenm,zato ker to sam zato delajo dab t2-ju naredl škodo in ga spravl v slabo luč.hmm le zakaj to počnejo?sj se ve zakaj?
Saj se ne sekiram. Meni je največ vredno zaupanje prek 60.000 aktivnih uporabnikov, ki so na T-2 ter uporabljajo storitve, tudi tiste dodatno plačljive, kar pomeni da kar dobro delamo (pa še bolje bi lahko in se tudi bo, op.p.). S tem se bo lahko še dodatno vlagalo v optične in mobilne komunikacije ter tako razširilo krog naših slovenskih ljudi, ki bodo lahko končno stopili izpod dežja & kapi proračunsko-sponzoriranih mutibaričev, na prostor, kjer kraljujeta Sonce in Svoboda!Novi trg 10 napisal/-a:Nimda: Ne se sekirat. En general je reku prbližno takole: Nič dobrega ni v tem, da daš svoje življenje za državo, pravi smisel je v tem, da sovražnika prisiliš, da žrtvuje svoje življenje za svojo državo.
ker me zanima koliko uporabnikov je zvestih T-2juJaka napisal/-a:Čemu sploh taka anketa?