Tudi nevtronskih snopov, ki nastanejo pri jedrski eksploziji ne vidiš, pa to še vedno ne pomeni, da lahko par ur uživaš v scenografiji.gulikoza napisal/-a:V napačno smer si zavil, govoril sem o večji valovni dolžini
@NN: Ne spadajo optične naprave v Class 1 Laser Device? Kjer bi moral v svetlobo (ki je itak ne vidiš) gledati nekaj ur da se pojavijo težave...no priporočam vseeno tega ne da ne bo kdo narobe razumel
Optika - Ljubljana - Bežigrad
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Optika - Ljubljana - Bežigrad
Optika 100/10
Ahh kje!, Je treba še vse pokablirat, spojit, preverit spoje. MAlo še počakaj.iElectric napisal/-a: In potem? Boste že priklaplali? Ali je še kaj za postorit:)
@borut69slo:
Povej mi točno kje to na Šlandrovi, ker me prav zanima kaj se je dogajalo. In ne verjamem, da je tako, kot si rekel.
@gringo:
Bratovševa ne bo cela svetila, ampak le tisti bloki kateri so bili priklopljeni.
˝Let there be light˝,
and there was light!
and there was light!
-
- Uporabnik
Šlandrova 10, ETRA, kontakt pa je g. Kržišnik.
lp
Borut
lp
Borut
-
- Uporabnik
- Paket: FTTH 10/10, TV, telefon
In katere cifre so to? Je cifra 15 med njimi?Ejsi/Disi napisal/-a:Bratovševa ne bo cela svetila, ampak le tisti bloki kateri so bili priklopljeni.
Sem vedel, kateri objekt.borut69slo napisal/-a:Šlandrova 10, ETRA, kontakt pa je g. Kržišnik.
lp
Borut
2x se je iskalo soglasje pa so bili zmeraj negatevni. Sedaj se pa kar naenkrat mudi.
˝Let there be light˝,
and there was light!
and there was light!
-
- Uporabnik
Hi!
A mi lahko zaupaš katera firma je bila proti? V hiši je namreč več lastnikov.
lp
Borut
A mi lahko zaupaš katera firma je bila proti? V hiši je namreč več lastnikov.
lp
Borut
Slučajno kdo ve kako je na slovenčevi? Naša firma je konkretno na slovenčevi 95, kjer so kabli po pločnikih že lansko poletje bli položeni, zaenkrat pa še ni možno naročit nobene storitve preko optike
- iElectric
- Model
- Paket: 20/20mbit
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Že že, ampak do blokov je zdaj vse speljano? Super bi blo, če bi imel (načrtovan) približen datum začetka priklopov.Ejsi/Disi napisal/-a:Ahh kje!, Je treba še vse pokablirat, spojit, preverit spoje. MAlo še počakaj.iElectric napisal/-a: In potem? Boste že priklaplali? Ali je še kaj za postorit:)
-
- Faca
- Paket: FTTH 10/10, 2xTV, 2xtel+GSM
- Kraj: LJ
Veron napisal/-a:Slučajno kdo ve kako je na slovenčevi? Naša firma je konkretno na slovenčevi 95, kjer so kabli po pločnikih že lansko poletje bli položeni, zaenkrat pa še ni možno naročit nobene storitve preko optike
Mi smo precej blizu (konec Kamniške) in imamo optiko kak mesec; sklepam, da "spadate" pod nov postavljeno centralo blizu Ruskega carja in ne pod Parmovo kot mi; mislim, da je centrala že aktivna;
cifre odgovornih za podjetja - za T2 in Gratel ti lahko posredujem jaz; če ne bo šlo kontaktiraj NN.
-
- Uporabnik
Danes je 21 dni od podpisa aneksa in pri meni so se oglasili monterji. Na žalost samo Gratelovci, T-2-jevcev ni bilo. Spet sem brez veze upal, da bom danes na optiki. Preboj in tistih par metrov kabla so namestili v 15 minutah, na koncu pa so se mi zdeli kar žalostni, da ni bilo treba polagati nadometnih kablov (vse imam že položene zaradi VDSL-ja) in so zato vgradili le malo materiala.
Torej negativnih presenečenj še ni konec, spet bo potrebno jemati dopust oz. koristiti ure in se prevažati po tej vrožini za tistih 15 minut domov in nazaj v službo. Ali pričakujejo, da smo vsi doma in nimamo drugega dela, kakor da jih čakamo?!? Kar sem do sedaj slišal, so zmeraj T-2-jevci šli za Gratelovci in takoj priklapljali uporabnike!?! To pa je tudi bolje, saj lahko takoj preizkusijo, ali vse povezave delajo...
Torej negativnih presenečenj še ni konec, spet bo potrebno jemati dopust oz. koristiti ure in se prevažati po tej vrožini za tistih 15 minut domov in nazaj v službo. Ali pričakujejo, da smo vsi doma in nimamo drugega dela, kakor da jih čakamo?!? Kar sem do sedaj slišal, so zmeraj T-2-jevci šli za Gratelovci in takoj priklapljali uporabnike!?! To pa je tudi bolje, saj lahko takoj preizkusijo, ali vse povezave delajo...
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Kot prvo naj čestitam gringotu in njegovim sosedom, saj je eden izmed prvih priključen na novo centralo za tisti del LJ.
Drugače pa, gringo, povezava je vzpostavljena, čakam na tvoj odgovor iz pm. Monter pa se bo že najavil ko pride
Drugače pa, gringo, povezava je vzpostavljena, čakam na tvoj odgovor iz pm. Monter pa se bo že najavil ko pride
-
- Uporabnik
Malkec, lepa hvala za poseg. Ko sem prišel domov, sem upokojil VDSL modem in vse pretaknil na Milana. TV vmesnik je startal po resetu, internet in telefon pa takoj brez dodatnih ukrepov. Stvarca deluje odlično, le vaš program za merjenje hitrosti po download-u javi napako. Mogoče pa se mu zvrti od hitrosti...
Še enkrat hvala...
Še enkrat hvala...
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Mogoče nimaš flasha instaliranega v browserju
Drugače pa čestitke za edino pravo optiko
Drugače pa čestitke za edino pravo optiko
-
- Uporabnik
Po mojem je stvar povezana z optiko. Prej, na VDSL-ju je stvar delala. Pokazala je 1M download-a in 256 upload-a. Sedaj pa sem probal s SeaMonkey-em in Internet Explorer-jem in v obeh primerih pride do enake napake. Edina sprememba je VDSL -> FTTH. Upam samo, da ni stvar povezana s kako skrito napako. Drugače pa me sploh ne moti, če SpeedTest ne dela....
-
- Uporabnik
Pravkar sem spet probal SpeedTest in sedaj čudežno dela. Nič nisem spremenil, le računalnik sem vmes zgasnil (ponoči pač ne rabim ropot mašine).