Izvajalec za ureditev interne inštalacije - pomoč

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
Kakarun
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 5. Avg 2006 ob 01:20
T-2: Že imam
Kraj: Ljubljana

Izvajalec za ureditev interne inštalacije - pomoč

Odgovor Napisal/-a Kakarun » 1. Jul 2008 ob 10:46

Spoštovani!

Stanujem v hiši v Ljubljani in bi si rad čim prej in za ugodno ceno uredil interno inštalacijo, ker bom v kratkem dobil optiko. V tem kontekstu si želim omrežiti celotno stanovanje s kabli v vsako sobo, ker imam z Wirelessom precej slabe izkušnje, kar se tiče zanesljivosti in hitrosti mreže. :?

Prosil bi vse ki ste to že delali, da poveste pri kateri firmi ali sp-ju in koliko vas je stalo ter na kratko opišete izkušnjo (če je bila bodisi dobra bodisi slaba in zakaj, kaj se je delalo in kako ipd.) - prosim, da upoštevate, da sem v Ljubljani in torej ne pišete o firmah al sp-jih iz drugih občin ali mest, ki bi mastno računali potne stroške, saj teh nikakor nisem pripravljen plačevati. :namrec:

Da situacijo skonkretiziram: rabil bi nekaj profesionalno narejenih prebojev skozi 40-centimetrsko betonsko steno, polaganje kanalčkov in UTP kabla (nekje 20-30m na od switcha in/ali routerja na vsako sobo) ter zaključitev kabla s konektorji. Vse dela bi se izvajala v notranjosti hiše v prostorih za bivanje, na poti kablov ne bi bilo večjih ali nepremakljivih ovir ali kakih nevarnih kosov opreme ali pohištva (nobenih kompresorjev, transofrmatorjev, peči, težkih lesenih omar ipd.).

Upam, da sem to temo objavil v pravem forumu - če sem zgrešil, naj administrator prestavi kamor po njegovem mnenju sodi. :)

Res bi lepo prosil za konkretno pomoč, če pa komu ne sede ali pa če ima druge razloge, da firme ali sp-ja ne bi rad delil z drugimi na forumu, naj mi, lepo prosim, pošlje ZS. :)

Prosim brez spama in reklame, ki je sama sebi namen. :!:

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1647
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Izvajalec za ureditev interne inštalacije - pomoč

Odgovor Napisal/-a Krypto » 1. Jul 2008 ob 11:06

041670209 - Alojz Perne s.p., mi sodelujemo z njim in imam samo dobre izkušnje. Glede cene se boš zmenil z njim, pride tudi na dom preverit situacijo če želiš. Je pa iz Lj.

Odgovori