Teleing in njihove fore
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Teleing in njihove fore
ALLY12:
Tudi jaz ga nisem prejel. Predlagam, da se ne sekiraš in greš izpolniti uno naročilnico.
Tudi jaz ga nisem prejel. Predlagam, da se ne sekiraš in greš izpolniti uno naročilnico.
Optika 100/10
- toni
- Guru
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
@BOBI, vse je ostalo isto, razen ko prižgeš motorolo ni več napisa t2 oz. reklame za UMTS, pa p0rn nima EPG
. V glavnem ni razlike
@tonimona, zdaj je spet tris

@tonimona, zdaj je spet tris

Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
NN zakaj nagovarjaš ljudi k konkurenci? 
@toni: kakšen tris, kaj nisi na Teleingu?

@toni: kakšen tris, kaj nisi na Teleingu?
Zadnjič spremenil tonimona, dne 3. Jul 2008 ob 23:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Ja, je ločeno my ass. Zakaj so pa IPji isti. Ne nas met za norca, no. Stream od T-2ja in stram od Teleinga je ISTI stream.mali-40 napisal/-a:Samo če si sedaj na Teleingu te vzdrževalna dela na T-2 ne smejo motit saj je sedaj to ločeno omrežje
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
NN Saj ni važno tako ali tako se bo to ugotovilo po raznih izpadih programov,ker da bi na T-2 ipadel recimo TV3 in isto tako na Teleingu skoraj ni mogoče ali pa kak drug program,bomo pozorno spremljali in potem ugotovili gdo ima prav,mi ki še vedno trdimo da se še vedno vse predvaja preko T-2 ali vi ki trdite da imate ločeni omrežji.
-
- Starešina
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Kokica saj zato sem pa napisal za foro,ker tudi sam mislim da je to še vedno isto omrežje.
- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Hvala za odgovor Toni 

-
- Nadebudnež
- Paket: T4 Mega
- Kraj: Kranj
Mene ne zanima naročilnica. N! E!Navadni Nimda napisal/-a:ALLY12:
Postavil sem popolnoma jasno vprašanje. Megla s takimi posti postaja samo še gostejša.
P.S. Res mi povej prosim, kaj ti ni jasno v mojem vprašanju?
- toni
- Guru
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
@tonimona; tris - trojček 

Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
-
- Starešina
Ne vem - vprašaj PR službo.ally12 napisal/-a:Mene ne zanima naročilnica. N! E!Navadni Nimda napisal/-a:ALLY12:
Postavil sem popolnoma jasno vprašanje. Megla s takimi posti postaja samo še gostejša.
P.S. Res mi povej prosim, kaj ti ni jasno v mojem vprašanju?
Optika 100/10
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Če se ne računa istega ponudnika ima jaz peterček (GSM+toaster)toni napisal/-a:@tonimona; tris - trojček

Mene pa zanima kako je mogoče, da Teleing ponuja napr. BabyTv in še nekaj drugih za katere T2 na svoji internet strani trdijo, da imajo samo oni ekskluzivo.
-
- Starešina
Nismo trdili, da je ekskluziva v smislu, da jih drugi ne bi mogli imeti, pač pa, da je na voljo samo pri T-2. To je precejšnja semantična razlika. Sedaj pa to ni več res za te kanale, saj jih imajo tudi pri Teleingu.meganeII napisal/-a:Mene pa zanima kako je mogoče, da Teleing ponuja napr. BabyTv in še nekaj drugih za katere T2 na svoji internet strani trdijo, da imajo samo oni ekskluzivo.
Baby TV, NASN, Fox Crime in druge programe ima lahko katerikoli operater, ki to želi. V Evropski uniji velja neekskluzivnost za tovrstne vsebine.

Optika 100/10
Fox Crime?