Sportklub Slovenija & Sportklub +
-
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: oranžni diamant
- Kraj: Logatec
Re: Sportklub Slovenija & Sportklub +
A se res ne da zrihtat Š1 v osnovni shemi? Meni osebno se zdi 4 eure ful preveč. Če bi bil HD ali kaj podobnega ne bi nič rekel, tako pa... 

-
- Uporabnik
- Paket: Osnovna programska shema
- Kraj: Šmartno pri Litiji
Koliko jih je teh slovenskih športnih TV programov na T-2?
Hvala in lp.
Hvala in lp.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
če malo več plačaš imaš:
sportklub
sportklub+
Š1
in enkrat še Š2
sportklub
sportklub+
Š1
in enkrat še Š2
-
- Uporabnik
Ali so tudi v dodatni programski shemi, ki ga dobiš zravn kot novi naročnik T-2 (Trio paket)....
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
saj zato pa rpavim če plačaš malo več
naročiti moraš osnovni T-2 + teleing mini, kar te na koncu pride okrog 16€ mesečno naročnine, v ceno ni všeto če imaš več tv vmesnikov.
naročiti moraš osnovni T-2 + teleing mini, kar te na koncu pride okrog 16€ mesečno naročnine, v ceno ni všeto če imaš več tv vmesnikov.
-
- Uporabnik
Mislim, da je tudi že teleing mini uštet kot dodatna programska shema... Vem, da mi pride okrog 38evr vse sukpaj... Torej 16 za TV neki telefona in Neta... 

-
- Novinec
- Paket: internet optika - tv + hd
pozdravljeni vsi skupaj. sem nov tukaj in tik pred tem, da pošljem na t2 podpisano pogodbo. ker sem tudi jaz velik športni fan in ker mi je šport tv zelo fajn me ta tema še posebej zanima in kolikor jaz to razumem je stvar sledeča:
šport tv ne obstaja v osnovni programski shemi t2. če pa hočem imeti na voljo še šport tv, moram naročiti tudi (vsaj) paket teleing mini, ker oni pa zajemajo šport tv. seveda pa teleing mini zajema tudi druge programe, ne samo šport tv, ki pa so tudi že v osnovni programski shemi t2.
in tako pridemo do nesmisla da hkrati naročim še en celoten paket programov ki jih že imam, samo zato ker dobim zraven še šport tv ?
kdaj boste ponudili šport tv v osnovni programski shemi? oziroma zakaj ga ne ponudite proti doplačilu k svoji osnovni programski shemi, za bolj ugodno ceno kot je paket teleing mini?
šport tv ne obstaja v osnovni programski shemi t2. če pa hočem imeti na voljo še šport tv, moram naročiti tudi (vsaj) paket teleing mini, ker oni pa zajemajo šport tv. seveda pa teleing mini zajema tudi druge programe, ne samo šport tv, ki pa so tudi že v osnovni programski shemi t2.
in tako pridemo do nesmisla da hkrati naročim še en celoten paket programov ki jih že imam, samo zato ker dobim zraven še šport tv ?
kdaj boste ponudili šport tv v osnovni programski shemi? oziroma zakaj ga ne ponudite proti doplačilu k svoji osnovni programski shemi, za bolj ugodno ceno kot je paket teleing mini?
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Lahko pa vzameš Teleing-Maxi, kjer sicer ni NASN, Sportklub in Sportklub+, je pa Šport TV 1, pa enkrat septembra bo še Šport 2. Teleing-Maxi je 12 EUR in to je edini strošek za TV (če imaš samo 1 TV vmesnik).
Razmisli torej:
http://www.teleing.si/si/index.php?sklop=iptv_t2
Razmisli torej:
http://www.teleing.si/si/index.php?sklop=iptv_t2
Optika 100/10
-
- Novinec
to možnost poznam ja...
ni pa v načrtu t2, da bi imel v SVOJI programski shemi šport tv?
ni pa v načrtu t2, da bi imel v SVOJI programski shemi šport tv?
-
- Starešina
Zaenkrat ne. Tu gre za pogodbene obveznosti in seveda ceno programa. Edini način je, da se ga vzame prek Teleinga - bodisi prek Mini paketa znotraj T-2, bodisi direktno prek Teleinga v Maxi paketu.
Optika 100/10
-
- Novinec
torej če prav razumem, si t2 ne more privoščiti šport tv- ja? ali se pač šport tv različnim ponudnikom storitev, prodaja za različno ceno? ker sicer ne razumem kako si ga lahko amis privošči t2 pa ne
-
- Starešina
Ne, da si ne more privoščiti: za 12 EUR dobiš samo neko končno število kanalov. Če bi dodali še dodatne, bi bilo treba plačevati ponudnikom kanalov več kot 12 EUR na naročnika in bi delali z izgubo. To se pa ne spodobi.

T-2 ima v svoji shemi kar precej programov, ki jih drugi operaterji nimajo.

T-2 ima v svoji shemi kar precej programov, ki jih drugi operaterji nimajo.
Optika 100/10
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Jaz predlagam pa naredite čim več programskih paketov s končno določenim št. programov. Med njih razdelite vse bolj gledane programe. Za vsak paket pa računate 12/mesec.
Najbrž si to lahko privoščite ne?
Če ne, ceneje pri TV ne bo več vaš slog.
Najbrž si to lahko privoščite ne?
Če ne, ceneje pri TV ne bo več vaš slog.

-
- Novinec
kakšno končno število programov... pogovarjamo se izključno o programu šport tv.
če jaz naročim na t2 osnovni programski paket in kot dodatek še teleing mini se mi zgodi da s tem paketom dobim 65 programov, katere sem dobil že v osnovnem programskem paketu t2 in mogoče max 7 takšnih ki jih še nimam, med njimi tudi šport tv, ki me tukaj edini zanima. torej jaz potem plačujem nekatere programe 2x samo zato, da lahko gledam šport tv.
vem da je to samo opcija za tiste, ki si res tako zelo želijo šport tv, ampak je daleč od tega da bi bila poštena... je pa vsaj opcija, da slučajno nekdo nebi mogel reči, da opcije ni...
upam da bo t2 vložil več truda v to da šport tv umesti v osnovno programsko shemo, ali pa na doplačilo kot samostojno opcijo in seveda za bolj ugodno ceno kot je tale preko teleinga
če jaz naročim na t2 osnovni programski paket in kot dodatek še teleing mini se mi zgodi da s tem paketom dobim 65 programov, katere sem dobil že v osnovnem programskem paketu t2 in mogoče max 7 takšnih ki jih še nimam, med njimi tudi šport tv, ki me tukaj edini zanima. torej jaz potem plačujem nekatere programe 2x samo zato, da lahko gledam šport tv.
vem da je to samo opcija za tiste, ki si res tako zelo želijo šport tv, ampak je daleč od tega da bi bila poštena... je pa vsaj opcija, da slučajno nekdo nebi mogel reči, da opcije ni...
upam da bo t2 vložil več truda v to da šport tv umesti v osnovno programsko shemo, ali pa na doplačilo kot samostojno opcijo in seveda za bolj ugodno ceno kot je tale preko teleinga
-
- Starešina
V T-2 shemi je neko število programov, ki so zakupljeni za določen čas in za določeno število naročnikov. To se plačuje na ta način.
Ja, nekatere programe bi plačeval 2x, da bi lahko gledal Šport TV. Lahko pa greš na Teleing shemo in jih plačuješ samo 1x, da boš gledal Šport TV. Odločitev je tvoja in jo moraš narediti, ampak jo vsaj imaš!
Ja, nekatere programe bi plačeval 2x, da bi lahko gledal Šport TV. Lahko pa greš na Teleing shemo in jih plačuješ samo 1x, da boš gledal Šport TV. Odločitev je tvoja in jo moraš narediti, ampak jo vsaj imaš!
Optika 100/10