Pozdravljeni!
Že nekaj časa, točneje od kar sem zamenjal geslo, ga pozabil in dobil od t-2 drugega, imam težavo, ne morem sprejemati oziroma brati pošte. Pri vsakem poiskusu sprejemanja mi namreč pri preverjanju zahteva ponoven vpis, pri razlagi pa mi napiše:
Med prijavljanjem v poštni strežnik je prišlo do težav. Geslo je bilo zavrnjeno. Račun: 'pop.t-2.net', Strežnik: 'pop.t-2.net', Protokol: POP3, Odgovor strežnika: '-ERR Message Server said: Invalid login', Vrata: 110, Varno(SSL): Ne, Napaka strežnika: 0x800CCC90, Številka napake: 0x800CCC92
Že parkrat sem kontaktiral tehnično pomoč, pa ne moremo vskladiti delovanja. Pravijo, da je težava v tem, da sem, na lokaciji kjer se trenutno nahajam. na internet priključen preko brezžičnega dostopa na Siol. Menim, da težava ni v tem, ker pošto lahko normalno odpošiljam, sicer preko SMTP nastavitve na "mail.siol.net", POP pa je normalno nastavljen na "pop.t-2.net".
Drugi račun na xxxxxxx@volja.net deluje normalno.
Iste probleme imam na drugi lokaciji kjer sem priključen na t-2 jevo optiko z njihovimi nastavitvami, tako, da sem prepričan, da napaka ni v poštnem programu, ampak drugje. Geslo, katerega uporabljam se ujema z geslom, ki je zapisan na t-2. Ko sem zahteval, da zamenjamo geslo, sem poleg ostalih podatkov moral dati tudi davčno številko, kar je čisto razumljivo, vendar sem dobil odgovor, da gesla ne morejo zamenjati.
Danes sem se ponovno spustil v boj z drugo ekipo, uspeh je bil isti, to je nikakav, nazadnje sem bil še kregan, da jih zajebavam. Upam, da pogovore snemajo in da se da na osnovi razgovora ugotoviti razlago mojih težav.
Prosim, naj mi kdo pove kako priti, do pošte. Saj ni verjetno nič nujnega, ker v glavnem poslujem preko starega računa na ex volji. Vseeno pa bi kdaj uporabil tudi ta naslov na t-2, če že obstaja.
Lep pozdrav dolfe
Težava z dohodno pošto
- dolfe
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: FTTH 10/10 + VoIP; GSM
- Kraj: Ljubljana-Šiška, pa še Visoko nad Igom
Težava z dohodno pošto
Vse se slej ko prej vrne ali vsaka palca ima dva konca ali vsaka palca svojo rit najde ali ...............
Re: težava z dohodno pošto
'-ERR Message Server said: Invalid login'
Uporabniško ime si pravilno vpisal? Na https://webmail.t-2.net/ se lahko prijaviš?
Uporabniško ime si pravilno vpisal? Na https://webmail.t-2.net/ se lahko prijaviš?
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Re: težava z dohodno pošto
poslji mi zasebno sporocilo z vsemi potrebnimi podatki:
id prikljucka
kateri postni odjemalec uporabljas (thunderbird, outlook, outlook express, ...)
ip naslov odjemalca (zacne se z 84... 89... ali 93...)
email naslov posiljatelja
email naslov prejemnika
pop streznik v uporabi
smtp streznik v uporabi
ali uporabljas smtp avtentikacijo...
vsemu skupaj za mojo dobro voljo prilozi se screenshote...
id prikljucka
kateri postni odjemalec uporabljas (thunderbird, outlook, outlook express, ...)
ip naslov odjemalca (zacne se z 84... 89... ali 93...)
email naslov posiljatelja
email naslov prejemnika
pop streznik v uporabi
smtp streznik v uporabi
ali uporabljas smtp avtentikacijo...
vsemu skupaj za mojo dobro voljo prilozi se screenshote...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
- dolfe
- Uporabnik
Re: Težava z dohodno pošto
Najlepša hvala vsem, ki ste mi poskušali pomagati. Sem šel prebrskat stare šmir cegelce in sem stvar uredil.
Zanima me pa vseeno, ali v tehniki na t-2 nimajo dostopa do mojega gesla?
Zakaj mi ga niso posredovali, če imajo dostop?
Zakaj je bil pri njih vpisano geslo, katerega so mi oni posredovali, jaz pa spremenil? Nisem pa imel z njim dostopa do pošte.
Dela sedaj brez problema z vsemi programi za pošto. Imam namreč na večih lokacijah več računalnikov z različnimi konfiguracijami in programi.
Slaba stran, pozabiš geslo pa ti vsa oprema ne pomaga.
Še enkrat hvala lepa do naslednje težave HI!
P.S:Delam trenutno na najboljši lokaciji s t-2
Zanima me pa vseeno, ali v tehniki na t-2 nimajo dostopa do mojega gesla?
Zakaj mi ga niso posredovali, če imajo dostop?
Zakaj je bil pri njih vpisano geslo, katerega so mi oni posredovali, jaz pa spremenil? Nisem pa imel z njim dostopa do pošte.
Dela sedaj brez problema z vsemi programi za pošto. Imam namreč na večih lokacijah več računalnikov z različnimi konfiguracijami in programi.
Slaba stran, pozabiš geslo pa ti vsa oprema ne pomaga.
Še enkrat hvala lepa do naslednje težave HI!
P.S:Delam trenutno na najboljši lokaciji s t-2
Vse se slej ko prej vrne ali vsaka palca ima dva konca ali vsaka palca svojo rit najde ali ...............
- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Ne morejo ti posredovati tvojega passa, ker ga enostavno ne vedo! Lahko pa ti resetirejo na prvotno stanje. Takrat je zopet v veljavi prvotni in ga potem lahko spremeniš po svoje.
- dolfe
- Uporabnik
@ BOBI, hvala za obrazložitev, zakaj potem tega niso storili? Smo samo ugotavljali, da prvotni pass, kot praviš, odgovarja in je isti, kot ga imam zapisanega. Bi bilo manj hude krvi na obeh straneh. Kaj hočemo, stari smo včasih tečni, mladi pa nič manj, kot sem iz tega primera videl.
Še enkrat hvala, bom bolj pazil na gesla.
LP
Še enkrat hvala, bom bolj pazil na gesla.
LP