Prehod na HDTV
-
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: 100/20 optika + IpTV
- Kraj: Ljubljana
Prehod na HDTV
Imam naslednje vprašanje: trenutno imam navadno SD IPTV, to je Amina 110. Kakšen je najenostavnejši postopek prehoda na HDTV? Ali kar spokam Amina in grem v poslovalnico in tam vse zrihtam?
Re: Prehod na HDTV
Sicer ta postopek ni najenostavnejši, je pa sigurno najhitrejši in 100% učinkovit! 

Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Vzami Aminota, ga malo očisti zapakiraj in odnesi v poslovalnico! Bodi pozoren, da vzameš vso pripadajočo opremo!
- ladyhawk
- Faca
- Paket: T4 MEGA
- Kraj: Vodice
A se je res treba prej pozanimat, če je sploh možnost priklopa HD - glede na priljuček, hitrost ipd. Da ne bi jst zdej brez veze vse odklopila pa zapakirala pol pa .... 

- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Če nisi na optiki, se vsekakor pozanimaj, če je tvoja linija dovolj za HD obremenitve!
- ladyhawk
- Faca
- Paket: T4 MEGA
- Kraj: Vodice
Se mi je zdelo. Če jst prav razumem, na VDSL lahko spremljamo samo en HD program poleg ostalih običajnih. Kako potem to zgleda, se moraš odločit katerga hočeš met
Če je res, pol pa bolš da čakam na optiko 

Kako to misliš en HD program poleg običajnih, če ti linija dopušča HD, potem lahko gledaš vse HD kanale (vključno z Discovery HD, če imaš naročenega).
Trolling is a art.
Pokliči ali pa se oglasi na kakšni poslovalnici in ti bodo povedali, če je HD na tvojem VDSL priključku možen! Glede na hitrost interneta, ki jo imaš malo dvomim, razen če si zelo blizu centrale! Za HD potrebuješ okoli 30Mbit max sinhronizacije! Discovery HD porabi od 22-30 Mbit odvisno od streama, v špicah lahko še več!
Primer, če imaš npr max postavitev ravno okoli 30Mbit, lahko vzameš 1 HD TV in osnovni internet 1/256! Ali pa 3 klasične STB in 8-10 Mbit internet! Če je sinhronizacija nižja so lahko motnje.
Primer, če imaš npr max postavitev ravno okoli 30Mbit, lahko vzameš 1 HD TV in osnovni internet 1/256! Ali pa 3 klasične STB in 8-10 Mbit internet! Če je sinhronizacija nižja so lahko motnje.