Padanje linije?
Re: Padanje linije?
Moram pohvaliti t-2. So zrihtali. Je sicer trajalo en teden, amapak dobro. (Upam, da ne bo po naslednji nevihti spet isto).
No vidiš, vse se da tut prek foruma rešit.
Ja, samo tebi so v 10 minutah po prošnji.
Kake veze imaš?
Ali pa je "kriv" nick?
Kake veze imaš?
Ali pa je "kriv" nick?

Heh, če misliš moj nick, potem ziher ne.
Sej pravim, na zasebnem področju brez vez. Na poslovnem pa z vezami, ampak žal (ali pa na srečo) sem strikten in poslovnega sveta ne križam/mešam z zasebnim. Ko sem to delal na telekomu/siolu sem prek vez vedno dobival popolnoma zavajajoče informacije glede na dejansko stanje.
Sej pravim, na zasebnem področju brez vez. Na poslovnem pa z vezami, ampak žal (ali pa na srečo) sem strikten in poslovnega sveta ne križam/mešam z zasebnim. Ko sem to delal na telekomu/siolu sem prek vez vedno dobival popolnoma zavajajoče informacije glede na dejansko stanje.

- korenje
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: 10/2
- Kraj: Ljubljana
sem imel isti problem. zaćelo se je pred 1 mesecem. (malo čudno). v glavnem danes mi je modem povezal na drug kabel iz omarice, in sedaj se mi modem sinhrnoizira z max 30/5,5 (baje) namesto 8/2.
problem so pa prenosi. (napaka je že prijavljena...). Ko kopiram un fajl iz t-2jeve strani, mi kopira cca 650KB/s (ena povezava). Na torrentih, kjer je več povezav, mi seveda kopira z 1,17MB/s. Pri uploadu je isto. Kopira 20KB/s namesto 240KB/s. S torrentom pa še ne morem probat, ker ni kej za uploadat
problem so pa prenosi. (napaka je že prijavljena...). Ko kopiram un fajl iz t-2jeve strani, mi kopira cca 650KB/s (ena povezava). Na torrentih, kjer je več povezav, mi seveda kopira z 1,17MB/s. Pri uploadu je isto. Kopira 20KB/s namesto 240KB/s. S torrentom pa še ne morem probat, ker ni kej za uploadat

- korenje
- Model
ok dej dela vse tko kot mora :p
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
- korenje
- Model
to jo je un prjavu, ko sm mu pokazu da ne prenaša datoteke tko kot mora... :p
jz sm sam izpadanje prajvu... jutr še pokličem da vprašam kolk tvjev bomo mel lahko... upam da se mi modem ni povezu sam na 15mbit/s :S
aha šele zdej sm opazu da mam vdsl2 modem. kva to pomen, da deluje kot vdsl1?
jz sm sam izpadanje prajvu... jutr še pokličem da vprašam kolk tvjev bomo mel lahko... upam da se mi modem ni povezu sam na 15mbit/s :S
aha šele zdej sm opazu da mam vdsl2 modem. kva to pomen, da deluje kot vdsl1?
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Od oke boš lahko imel 2x TV ob tem paketu interneta 

- korenje
- Model
pr 10 mbit/s internetu, bi rabl 4 tvje (2 stbja pa 2 za vlc) :p
tko da bi se nam modem mogu sinhronizirat cca 30mbit/s vsaj.
a kdo ve, če bi mi lahko na skrivaj povezu drugo partico t-2 tehnik na centrali pa naši omarci, posebej za dodatne tvje, ka mamo več paric do naše bajte, brez vednosti telekoma?
tko da bi se nam modem mogu sinhronizirat cca 30mbit/s vsaj.
a kdo ve, če bi mi lahko na skrivaj povezu drugo partico t-2 tehnik na centrali pa naši omarci, posebej za dodatne tvje, ka mamo več paric do naše bajte, brez vednosti telekoma?
-
- Starešina
Ne! Pozabi.

Če hočeš še eno parico, jo naroči pri nacionalnem operaterju (100 Evrov), pol pa prenos na T-2 po uradni poti.

Če hočeš še eno parico, jo naroči pri nacionalnem operaterju (100 Evrov), pol pa prenos na T-2 po uradni poti.

Optika 100/10
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Pomoje bi ti delalo to kar praviš (4 tvji). Pač nebi interneta na polno uporabljal 

- korenje
- Model
nimda, lahko zrihtaš sprejem t-2 tv na lan4 portu? :p
sm opazu da ne morem več gledat tvja na črno
al pa jz kej narobe delam :p. sej ne da je gledanje na črno pravilno, sm tak.
sm opazu da ne morem več gledat tvja na črno

-
- Starešina
- korenje
- Model
sem pred kratkim poklicu, pa pravi da se mi modem poveže z 26/4. torej 2 tvja pri 10mbit/s paketu. kar pa ni dost, še posebi ka fotr ne zna ugasnt tvja.Malkec napisal/-a:Pomoje bi ti delalo to kar praviš (4 tvji). Pač nebi interneta na polno uporabljal