SIP

Vse o T-2 IP telefoniji
Uporabniški avatar
subsubl
Model
Prispevkov: 288
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 07:44
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + 2TV + 1Tel + HD
Kraj: LJ-Vevče

Odgovor Napisal/-a subsubl » 13. Sep 2006 ob 17:01

Zato ker, ne boš verjel se celo pogovarjajo med sabo... In btw kaj ma skype tukaj veze..??

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 14. Sep 2006 ob 09:00

tist o skypu je bilo off-topic

Uporabniški avatar
Spiko
Znanec
Prispevkov: 90
Pridružen: 24. Jul 2006 ob 21:07
T-2: Že imam
Paket: net+tel
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Spiko » 14. Sep 2006 ob 15:36

subsubl napisal/-a:Zato ker, ne boš verjel se celo pogovarjajo med sabo... In btw kaj ma skype tukaj veze..??
Res, OT. Sam kot zanimivost :o Zakaj se pa ne morjo po telefonih pogovarjat. Sej so zastonj klici 8)

Uporabniški avatar
subsubl
Model
Prispevkov: 288
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 07:44
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + 2TV + 1Tel + HD
Kraj: LJ-Vevče

Odgovor Napisal/-a subsubl » 14. Sep 2006 ob 16:54

Zato ker se pogovarjajo s strankami po telefonih in ni časa, skype pa se uporablja namesto MSN-ja... OFF TOPIC. Skratka SIP preko wlan telefona bo slej ali prej prišel v uporabo... raje povejte kaj o tem ne pa...

RebelYELL
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 27. Avg 2006 ob 02:33
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a RebelYELL » 15. Sep 2006 ob 00:18

sip preko wlan telefona je že v uporabi 8)

tako sem nazadnje klical zastonj iz francije v slovenijo ;)

uporabljam pa SIP strežnik od voipbusterja, telefončič je pa qtek 9100

navodila za SIP strežnik: http://www.voipbuster.com/en/sip.html
program za Pocket PC (SJPhone): http://www.sjphone.org/preview/ce/

lp

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 15. Sep 2006 ob 08:07

pogovarjamo se o SIPu za T-2 telefone !!!

predvsem SIP streznik in gesla za spremembo nastavitev telefonov

Uporabniški avatar
subsubl
Model
Prispevkov: 288
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 07:44
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + 2TV + 1Tel + HD
Kraj: LJ-Vevče

Odgovor Napisal/-a subsubl » 16. Sep 2006 ob 00:51

Teh dveh podatkov ne boš dobil...

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2049
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 20:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV

Odgovor Napisal/-a NoName » 26. Nov 2006 ob 20:11

eno cist offtopic vprasanje.. je ze kdo od vas dobil sip account od t-2? username je dejansko NSN cifra, geslo je pa.. umm.. pravjo da 10 mestno stevilo. a je to per user al je kako globalno sip geslo.. ker ce je globalno.. kak je pol z varnostjo.. kdo ti preprcuje, da bi se povezal na t-2jev sip server s tvojim accountom, pa klicu na kake 090 cifre... al pa karkol.. sila drago...
js bi pa drgac rabu postavit en sip proxy server... neki sm gledal asterisk, vendar je asterix celotern pbx, rabu bi pa sam proxy del.. oz.. advanced proxy.. po defaultu bi mi klical na t-2, ce bi pa klical na kake 05920 cifre, bi pa klical na detelfone (ki je tud zastonj, ce mas sip account). torej.. a je kdo tle kompetenten za postavljanje sip serverja/proxyja... aja.. fajn bi blo ce bi proxy spoofal sip user agent.

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 469
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 14:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: SIP

Odgovor Napisal/-a asgard » 25. Dec 2020 ob 11:36

Tak sistem bi se mogoče dal urediti na T-2 ?


https://www.youtube.com/watch?v=8QyFidVcoLM

Da bi ven klicalo na T-2 številko ??

Odgovori