V stanovanju ni telefonskega priključka
V stanovanju ni telefonskega priključka
Pozdrav
Stvar je sledeča. Študiram v NG in sem našu neki privatno stanovanje da bom tam bival. Ker pa v stanovanju nimajo telefonskega priključka (niti vtičnice za telefon) ne more bit mogoče internet pri t-2!
Klical sem na t-2 in povedal ulico ( Ulica tolminskih puntarjev 10) in so rekli da t-2 je možen. Sam če ni vtičnice je nemogoče.
Zdej me pa zanima kaj morm jst nrdit da bi tudu to vtičnico? Po mojem morm poklicat na telekom in vprasat če je možno dobit vtičnico ne da bi jemal telefon oziroma to mesečno naročnino za telefon. Je to možno???
In kok pride ta vtičnica če bi ugradili oziroma baker napeljali iz ormarce do stanovanja?
Hvala vsem za odgovore!
Stvar je sledeča. Študiram v NG in sem našu neki privatno stanovanje da bom tam bival. Ker pa v stanovanju nimajo telefonskega priključka (niti vtičnice za telefon) ne more bit mogoče internet pri t-2!
Klical sem na t-2 in povedal ulico ( Ulica tolminskih puntarjev 10) in so rekli da t-2 je možen. Sam če ni vtičnice je nemogoče.
Zdej me pa zanima kaj morm jst nrdit da bi tudu to vtičnico? Po mojem morm poklicat na telekom in vprasat če je možno dobit vtičnico ne da bi jemal telefon oziroma to mesečno naročnino za telefon. Je to možno???
In kok pride ta vtičnica če bi ugradili oziroma baker napeljali iz ormarce do stanovanja?
Hvala vsem za odgovore!
Re: V stanovanju ni telefonskega priključka
Brez naročila PSTN priključka ti nebodo naredili inštalacije! Naroči telefon, zraven še označi da naj parico nadgradijo z možnostjo uporabe širokopasovnih storitev! Ko imaš to urejeno, izpolniš prijavnico in pooblastiš T-2 da odjavi TS (Greš na PRD)!
Damn... da bi pa sam telefonski priključek plačal? Brez da bi naročil telefon pa ne gre? Ker na t-2 ju , ko sem jih klical so mi rekli naj naročim telefonski priključek brez telefona! In da mi bojo uredil :S
Zdej če to ne gre kok pa je to kej treba plačat? Priklop PSTN-ja? Pa pol še telefon? Mislem pol bom zihr dubu se za tist mesc poloznico?
Ker fora je u tem... da se gre to za stanovanje k ni moje! Z lastnico sm se zmenu da bom probu zrihtat če se bo dal priključk ne da bi kak telefon jemal itd...
Ker v času študija rabim internet, ki pa ga nima v stanovanju... in sm se zmenu da bom probu zrihtat z čim manjšimi stroški :/
Zdej če to ne gre kok pa je to kej treba plačat? Priklop PSTN-ja? Pa pol še telefon? Mislem pol bom zihr dubu se za tist mesc poloznico?
Ker fora je u tem... da se gre to za stanovanje k ni moje! Z lastnico sm se zmenu da bom probu zrihtat če se bo dal priključk ne da bi kak telefon jemal itd...
Ker v času študija rabim internet, ki pa ga nima v stanovanju... in sm se zmenu da bom probu zrihtat z čim manjšimi stroški :/
psnt (je telefonski priključek?) Se prav da bi lahk naroči ta telefonski priključek plačas 84€ in mi priključjo oziroma napeljejo brez da bi uzel telefona?
Se opravičujem za toliko postov!
Se opravičujem za toliko postov!
Cena novega naročniškega razmerja pri TS je 88,98 EUR, ko ti uredijo boš imel telefon pri TS (Paziš da ti ne dajo EMX, glej prejšnji post)! Na T-2 pogodbo napišeš, da imaš telefon in označiš, da ga v prihodnje ne želiš več uporabljati in ne želiš prenosa telefonske (PRD brez prenosa)! Potrebno še je podpisati pooblastilo za odjavo (Naročnik telefona)!
Z lastnico se probaj dogovoriti, da ti da nekaj zraven, ker je to dobro tudi za njo, ker bo lažje oddala stanovanje v bodoče!
Z lastnico se probaj dogovoriti, da ti da nekaj zraven, ker je to dobro tudi za njo, ker bo lažje oddala stanovanje v bodoče!
Ja ja z lastnico smo zmenjeni da bomo vsi k bomo v stanovanju meli internet ... bomo ceno priključka razdelili enakomerno! Pač una bo na bolšem sam jebiga!
Zdej pa še tko k mi bo telekom priključu tel. priključek predvidevam da bo treba kaka pogodba itd... podpisat? Pa k bo mogu uzet telefon... bom mogu ta mesec k mi bojo priklopili telefon plačat se kako poloznico za te je*** telefon? Ker če ne je pol vredu...
Zdej pa še tko k mi bo telekom priključu tel. priključek predvidevam da bo treba kaka pogodba itd... podpisat? Pa k bo mogu uzet telefon... bom mogu ta mesec k mi bojo priklopili telefon plačat se kako poloznico za te je*** telefon? Ker če ne je pol vredu...
- RobertM
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Ce nimas sile pocakaj malo - do tvojega bloka je potegnjena cev za "steklen drot" 

ja meni je rekla na t-2ju k sm klicu da optika se ni mozna:/ Bo mogoče v roku enega meseca? (Ulica tolminskih puntarjev 10)
V roku enega meseca bo težko! Predlagam, da če se ti mudi slediš zgornjemu postopku! Plačal bo 1 telekomovo položnico in stroške vklopa! Potem, ko boš na T-2 se Telekom odjavi!
potihem sem tudi takšen odgovor pričakoval!
Povsej verjetno sti bo treba izpolnit pogodbo za priklop telefonskega priključka in pridobitev telefonske številke. To bom plačas 88€ in nato k bom imel priključek z številko bom izpolnil t-2 in upam da bo t-2 čim prej priklopil vdsl in odklopil telekom.
Dones sm pa govoril z eno gospo na telekomu, ki pa mi je obljubila da mi do pon ali torka sporočila če se da... da bi samo iz centrale potegnil kabel do stanovanja ne da bi preklopil tel. priključek
Vam povem da sm bil kar presenečen da obstajajo tak ljude da se malj bol posveti svoji sluzbi in resnično pomaga ljudem:)
Tak da držte pesti ... da bo telekom dam pozitiven odgovor
Povsej verjetno sti bo treba izpolnit pogodbo za priklop telefonskega priključka in pridobitev telefonske številke. To bom plačas 88€ in nato k bom imel priključek z številko bom izpolnil t-2 in upam da bo t-2 čim prej priklopil vdsl in odklopil telekom.
Dones sm pa govoril z eno gospo na telekomu, ki pa mi je obljubila da mi do pon ali torka sporočila če se da... da bi samo iz centrale potegnil kabel do stanovanja ne da bi preklopil tel. priključek

Tak da držte pesti ... da bo telekom dam pozitiven odgovor

hm... sam a je časovna vezava pri kabelskem internetu? Kr če ni bi bla to tut dobra opcija...
A mogoče kdo ve če je časovna vezava pri tej ... kabelski? Ker jst nikjer ne najdem na njihovi spletni strani