Glede na to da ma moj motorola 1510 TV box scart in video izhod me zanima ali je zdravo priklapljati 2 TVja. Zanima me zato ker se bojim, da se nebi slučajno pregreval.
Hvala za odgovore
Več TVjev na motorolo 1510
- BOBI
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Re: Več TVjev na motorolo 1510
Verjetno bi šlo, vendar bi gledal na obeh TV-ih isti program 

Pregreval? Lol? Am, sej verjetno veš, da se da z enim STBjem naenkrat samo en kanal spremljat, ane?
In kaj boš imel od tega, če boš na obeh TV-jih gledal isti program?Tandi napisal/-a:Glede na to da ma moj motorola 1510 TV box scart in video izhod me zanima ali je zdravo priklapljati 2 TVja. Zanima me zato ker se bojim, da se nebi slučajno pregreval.
Drugače se pa nima kaj zgoditi, ker to niso močnostni izhodi... v bistvu bi lahko na vsak izhod priklopil svojo napravo!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Ker mam TV v dnevni pa v spalnici in namesto da prestavljam TV box ali pa doplačujem še za eno naročnino enostavno prevežem signal na drug TV in lepo pred spanjem dokrajčim kar sem prej gledal v dnevni
Kar se pa tiče pregrevanja pa rajši vprašam predno se kaj sesuje. Opazil sem, da obstaja meni kjer se izhodi na motoroli vklapljajo izkljapljajo. Hvala vsem za info grem gledat 2 TVja 
p.s. še vprašanje: ali se splača doplačat 2€ za motorlo 1910 ki nudi HDMI izhod?

p.s. še vprašanje: ali se splača doplačat 2€ za motorlo 1910 ki nudi HDMI izhod?