Radio že PRED novim vmesnikom ni delal!doublemp napisal/-a:Meni je nov vmesnik všeč, ma pa še par bugov:
1. Ura v meniju se mi (danes) ne spreminja - spremeni se ob hard resetu in potem se čas ustavi. Tista ura v kotu je pa ok.
2. Če snemam 2 stvari hkrati, mi vtičnik za snemanje kaže samo eno stvar. Prav tako ni rdeče pikice v zgornji vrstici kot je to pri ročnem snemanju s pritiskom na "rec"
3. Radio ne delaAt all.
Predlagam pa še:
1. Bližnjica za snemanje ene izmed dveh oddaj ki sledijo in/ali če je zanjo nastavljeno snemanje, da se zraven prikaže rdeča pikica (kot v full view sporedu).
2. Nekako mi ni jasno, zakaj je v meniju z VoD prva možnost "odpri video predvajalnik", ki pa je po defaultu itak prazen in moraš odpreti seznam mojih vsebin >> naj bo ta kar prva možnost.
3. Fino bi bilo da bi obstajala možnost da imaš zgornjo vrstico (kanal, ura) always-on-top
+ kar so ostali predlagali (skrivanje kanalov, volume na amino).
Sicer pa full lepo
Lahko bi še to porihtali, ne vem zakaj ga pustijo v meniju novega vmesnika, če ta ne dela!

.
.

A ni blo prej pac tako, da si stisnil desno, pa se ti je pripeljalo, kar sledi, zdaj pa tudi? Ce si pa nastavis, da se ti vsakic samo pripelje, se ti pa tudi sedaj samo pripelje. Pri meni dela identicno, kot prej.
 A ni blo prej pac tako, da si stisnil desno, pa se ti je pripeljalo, kar sledi, zdaj pa tudi? Ce si pa nastavis, da se ti vsakic samo pripelje, se ti pa tudi sedaj samo pripelje. Pri meni dela identicno, kot prej.