Vsem uporabnikom foruma in še posebej mahiju se opravičujem za izbiro ostrih besed pri repliki na njegov post....
.... ampak mahijeva izjava je bila malce neresnična. Predvsem drugi stavek glede emailov. S prvim se moram celo strinjati.

kar pa še vedno ne pomeni, da ni treba klicati.
Uporabnik foruma lahko dobi iz njegovega celotnega posta vtis, da je sploh brezveze klicati (ker so podatki lahko netočni) ali napisati email (ker odgovora sploh ne bo), ker si s tem ne bo mogel pomagati in s tem rešiti svojega kakršnega koli že problema. Ne se truditi, ker je itak brezveze....noben ti ne bo pomagal.
V tvojem zadnjem postu si uporabil besedico mogoče....ki je v tistem na katerega sem dal repliko- nisi. Velika razlika! Odloči se torej....ali nisi nikoli dobil odgovora preko emaila ali ga samo včasih nisi dobil?
Dejstvo je, da lahko stranka dobi informacije iz obeh virov, kar so uporabniki takoj za mojim postom (in zdaj tudi ti) potrdili. Če sem bil zopet žaljiv oz. preoster mi odgovori na ZS.
ON TOPIC:
Je pa res, da je poslovalnic zelo malo in res ne vem kako lahko T-2 pričakuje, da bodo do konca leta pridobili nevemkoliko uporabnikov. Prav rad bi izvedel vsaj približno št. naročnikov. Opažam namreč, da kar veliko ljudi sploh ne trzne na največjo prednost T-2....to so brezplačni klici v istem omrežju. Človek bi si mislil, da bodo nekaj 10 metrske kolone pred tistimi parimi poslovalnicami po Sloveniji.....vidimo pa, da se ljudje zaradi tega ne bodo vozili 60km v eno stran. Nekateri celo manj. Pa ni najbrž problem samo v poslovalnicah.
Mogoče za nekatere zelo zelo glupa primerjava, kar se tiče same ponudbe T-2.....

ampak men se zdi kot da bi ti nekdo(brhka mladenka)vsak dan ponujal 2 urno brezplačno masažo......na vrhu Triglava.
Nekako takole.....kaj ti pomagajo zastonj pogovori v omrežju, če sploh ne moreš govoriti v tujini? Kaj ti pomaga najnižja cena sms/mms-ov, če slednji včasih ne delajo tudi ko si v njihovem UMTS omrežju? Kaj ti pomaga najnižja naročnina, če se moraš zato da jo skleneš peljati 50 km stran in morda celo vzeti dopust? Kaj ti pomaga paket 10/2 za ekstra 10€, če pa potrebuješ samo nekaj Mb na mesec?