Kdo je ustanovitelj KODIja da mu takoj javim tole naj popravi??!!!

Katero oznako SONY TV-ija imaš ,ker kibtu je izjavil , da na TV-ju so zelo okrnjeni procesorji in ostalo, zato ni najbolj tekoče predvajanje T-2 programov filmi niso problem..Je pa res ko sem naložil KODI na PC sem videl razliko..gorann3 napisal/-a:meni zdj dela vecinoma vse, edino kaksni programi HD nekj stekajo, vecina njih pa dela, 720p programi pa sploh tekoce delujejo, tudi preklop med njimi je dovolj hiter, da ni motecekaka13 napisal/-a:Jaz sem isto naredil kot ti.. Na mojem TV-ju Philips 43PUS6501/12 , sem direktno potegnil iz T-2 modema UTP kabel na TV, programe mi najde v KODI-ju , slika se mi pokaže vendar se zelo zatika , ko pa hočem prestavit na drug program pa nič ves čas išče oziroma krogec se vrti in piše počakajte..![]()
Drugače filmi mi brez problema tekoče laufajo..
zakaj recimo potem neha delat povezava med pcjem in televizijo preko mreze, ko vtaknem kabel v video port (naj bi bil oboje za data in video) ker ne morem dostopat potem s kodijem do datotek na pcju, zgubi povezavo
Ej, ... stari ... dobro si to zvohal!cable guy napisal/-a:aja torej je samo stem skinm tako al kaj? Torej lahko probam kak drug skin in vidim ce bo delalo ok? Ok lets try....
Kibtu kaj menis o ECHO TVguide? Zdaj mal se igram in se mi zdi zelo podoben ivuetu....
w755cKatero oznako SONY TV-ija imaš ,ker kibtu je izjavil , da na TV-ju so zelo okrnjeni procesorji in ostalo, zato ni najbolj tekoče predvajanje T-2 programov filmi niso problem..Je pa res ko sem naložil KODI na PC sem videl razliko..