Tule sem komentiral problem SMS.

Katero? Premalo oz. nič testerjev! To vam verjamem!Mi imamo še eno komponento, ki jo TušMobil (po definiciji) ni mogel imeti.
To so porodni krči to je doživel vsak mobilni operater. Ne poznam mobilnega operaterja, ki je štartal in je takoj vse delovalo brez problema.eurodj napisal/-a:malo prehitro ste ven dal t-2 pogovoresam če se mene vpraša je preden daš storitev ven jo moraš stestirat. Zdaj pa ravno ne zgleda da je blo pred uradnim zagonom storitve kej pretestirano.
Preden je Tušmobil uradno zagnal storitve je blo že 2 meseca pred zagonom vse stestirano klici, itd. če se je testiralo se je med testnim obdobjem. Prav tako zgrešene klice so dolgo časa vlekl za uradno izdajo, pa čeprav je normalno delovalo že 2 meseca.
Tušmobil je edino naredil napako pri računih, ker ni pred testnim obdobjem realno stestiral in so testiral še ko je bil tušmobil uradno na trgu.
kar ni dodobra stestirano je brezveze dajat ven, ker če se kej zalomi ratajo samo uporabniki jezni in to za imidž podjetja ni dobr