Predlogi za TV programe (stara tema)
- ant0nym0us
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: optika >> net + tel + tv
- Kraj: Koper
Re: Predlogi za TV programe
mislim, da ameriskega CC v evropi ni (na zalost) obstajajo pa nemska, poljska, italjanska in mogoce se katera verzija CC-ja
Kdaj lahko pričakujemo kaj novih francoskih kanalov? (npr.France 4, France 5)
Ils sont fous ces Slovenes!
zakaj raje ne sprašuješ za france 1?
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
TF1 je stvar pogajanj in dogajanj. O tem zato kasneje, morebiti že jeseni.
Sedaj je gor Europe by Satellite, ki je evropski parlamentarni program + še dodatne stvari so gor občasno. Recimo kadar je kak dogodek s strani ESA ali NASA (vesolje! ), nam bodo to zavrteli. Večina oddaj je simlutano prevedena.
Zakaj je ta program pomemben? Evropski parlament je inštitucija, kjer se med drugim odloča tudi o avtorskih pravicah predvajanja medijskih vsebin (filmi, športni prenosi in podobno). Točno tu bodo nastajali novi zakoni in spremembe obstoječih, ki bi omogočali sprejemanje nekaterih TV vsebin, ki so zaenkrat še off-limits za področje Slovenije.
Sedaj je gor Europe by Satellite, ki je evropski parlamentarni program + še dodatne stvari so gor občasno. Recimo kadar je kak dogodek s strani ESA ali NASA (vesolje! ), nam bodo to zavrteli. Večina oddaj je simlutano prevedena.
Zakaj je ta program pomemben? Evropski parlament je inštitucija, kjer se med drugim odloča tudi o avtorskih pravicah predvajanja medijskih vsebin (filmi, športni prenosi in podobno). Točno tu bodo nastajali novi zakoni in spremembe obstoječih, ki bi omogočali sprejemanje nekaterih TV vsebin, ki so zaenkrat še off-limits za področje Slovenije.
Optika 100/10
- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Rajši dejte nasa tv, ker vidim da promoviraš vesolje, glede nato, da ga stremajo free prek neta na nasini strani se bi zihr dalo kaj zmenit okoli oddajanja tudi prek iptv in je boljš kokr pa ta bedarija, mam poln ku*ac že te politike
Navadni Nimda napisal/-a:TF1 je stvar pogajanj in dogajanj. O tem zato kasneje, morebiti že jeseni.
Morm pa k zgornjem dodati tole prepričan sem, da je dotčni program klasična "brca v temo", res ne vem zakaj T-2 ne posluša predlogov in želj naročnikov in plačnikov IPTV tak program je definitivno zadnji, ki bi si ga večina uporabnikov želela pa kakorkoli si že to razlagate.Ljudje imajo politke že "čez glavo" in ,če že prižegejo TV ga prižegajo zato, da se malo razvredrijo od vsakdanjega življena in če hočete od vsakdanjih afer politike v Sloveniji, Evropi in svetu tako,da je večini uporabnikov prav malo mar za politiko in evropsko birkoracijo toda očitno so politiki edine prave zvezde pri nas in jim je treba nameniti, kar se da veliko pozornosti, verjamite tisita o sprejemanju zakonov itd. uporabniki T-2 IPTV nimajo nikakršnega vpliva na to in jih prav malo briga kakšen zakon sprejemajo, če nimajo nikakršnega vpliva.Ta program definitvno ni zaželjen in mislim,da takih programov ne rabimo na T-2 in sploh pa ,da se jih obeša na "velik zvon" politike imamo dovolj imamo dosti programov z novicami, potrebujemo športne, filmeske (aktualni filmi, serije itd.),kulture in morda še kakšen program z zanimivimi dokumentarci in znanstvenimi prispevki nikakor pa ne politični programov v to sem prepičan ,da večina tega programa ne pozdravlja z navdušenjem pa kakorkoli že!
-
- Nadebudnež
- Paket: optika T4
- Kraj: Kranj
Ah men se zdi pa zanimivo včasih še kaj drugega pogledati...
ne rečem da sem totalna navdušenka nad politiko, ampak včeraj recimo sem se konkretno nasmejala med gledanjem neke seje iz državnega zbora
Pa tudi zanima me, če so v evropskem parlamentu tudi taki kekci, kot so v našem splošna razgledanost in te stvari
btw. VonArx, tako kot so zate pomembni recimo športni kanali (če mene vprašate jih je že sedaj preveč), so drugim pomembne druge stvari...
ne rečem da sem totalna navdušenka nad politiko, ampak včeraj recimo sem se konkretno nasmejala med gledanjem neke seje iz državnega zbora
Pa tudi zanima me, če so v evropskem parlamentu tudi taki kekci, kot so v našem splošna razgledanost in te stvari
btw. VonArx, tako kot so zate pomembni recimo športni kanali (če mene vprašate jih je že sedaj preveč), so drugim pomembne druge stvari...
Zadnjič spremenil OrionLady, dne 19. Jun 2007 ob 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- Surfer
- Navdušenec
- Paket: all in one :)
Glede EbS... Saj ni treba gledati, če komu ni všeč. Jaz mislim, da je program dobrodošla in potrebna pridobitev. Ravno zato ker Evropa ima politične in birokratske probleme. Tudi zato ker politika je "nepriljubljena" tema v Sloveniji. Treba je videt kam gre naš denar, kaj pravijo evropski poslanci, kam gre Evropa...
To so pomembne reči, ki so povprečnemu Slovencu preveč odmaknjene, zato pozdravljam T-2jevo potezo.
To so pomembne reči, ki so povprečnemu Slovencu preveč odmaknjene, zato pozdravljam T-2jevo potezo.
OrionLady napisal/-a:VonArx, tako kot so zate pomembni recimo športni kanali (če mene vprašate jih je že sedaj preveč), so drugim pomembne druge stvari...
Če bi naredili anketo med T-2 naročniki IPTV so športni in filmski kanali daleč pred vsemi političnimi,ki bi dobili morda odstotek to je dejsvo in tega ne spremni nobeno drugo dejstvo.Kar se tiče špotnih kanalov T-2 ima en "resen" športni kanal to je NASN, ki mu bo sedaj ko je konec sezone NHL-ja gledanost padla to je vse, Eurosporta 1,2 ne bi našteval ,ki je zastonski programov, na T-2 si praktično ne moreš ogledati nogometne tekme evropski klubskih tekmovanj (recimo Španske lige itd... pa sej to je bilo že tisočkrat napisano), kar je nedvomno zelo slabo, ne moreš si ogledati tekem košarkarske lige NBA pa še bi lahko našteval to ljudje hočejo bistveno bolj kot EBS, ki je nedvomno kakšni peščici birokratov "zelo pisan na kožo" toda še vedno globoko zaostaja za željam večine uporabnikov, recimo ljudje si želijo program z bolj aktualnimi filmi, serijami program ala FOX crime, ki je imel fantastično gledanost pa je moral iti "dol" pa še bi lahko našteval programe itd., edini program o kulturi ARTE je moral iti dol, kar je zelo slabo zato, da lahko sedaj spremlajmo EBS in TV Shqiptar itd. niti enega kulturnega program ni na T-2 z moderno kulturo, svetovnimi muzeji, razstavami in bienali itd. jaz pravim samo tista dejstva, ki govorijo kaj T-2 IPTV res potrebuje.
Jaz še enkrat povdarjam T-2 se res trud in poiskuša, kar se da vključiti veliko TV programov toda pomembna je kvaliteta in ne kvantiteta!
-
- Uporabnik
- Paket: vse
- Kraj: Ljubljana
EbS je kvaliteten program. Zanima me če bo bilo možno izbirati jezik?
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Pataky: Se že razmišlja o tem, saj je v streamu s satelita do 22 simultanih prevodov (včasih še več, če gre za izven-evropske dogodke!). Če mene kdo vpraša, je to skoraj nuja - konec koncev, saj moramo vsem Evropejcem nuditi možnost ogleda v lastnem jeziku. To pa zato, ker je vedno več folka iz drugih krajev Evrope pri nas v Sloveniji za stalno ali začasno (to so dobre novice)!
VonArx: Eurosport 1 in 2 sta med DRAŽJIMI kanali v shemi!!
VonArx: Eurosport 1 in 2 sta med DRAŽJIMI kanali v shemi!!
Optika 100/10
- Ed004
- Model
- Paket: FTTH 10/10+HDTV
- Kraj: Ljubljana-Fužine
se podišem VonArx. Edini pravi, kvalitetni kulturni program so nam ukinili - kao nizka gledanost, kar težko verjamem glede na druge programe, ki so jih dodali in sigurno nimajo tako visoke gledanosti (EBS, TV Shqiptar, pa eno množica športnih programov, ki jih sigurno ne gledate, ker pravite, da niso kvalitetni, EWTN, Bloomberg...)edini program o kulturi ARTE je moral iti dol, kar je zelo slabo zato, da lahko sedaj spremlajmo EBS in TV Shqiptar itd. niti enega kulturnega program ni na T-2 z moderno kulturo, svetovnimi muzeji, razstavami in bienali itd. jaz pravim samo tista dejstva, ki govorijo kaj T-2 IPTV res potrebuje.
LP
za vključitev v programsko shemo bi predlagal RTÉ 1 in 2 (irski nacionalni program). radio že prenašate (to je bilo zelo prijetno presenečenje!), dajte še tv .
sej vem, da je to bolj kot ne pobožna želja, a vseeno .
sej vem, da je to bolj kot ne pobožna želja, a vseeno .