Digital out --> SW Genius 5.1
-
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
- Kraj: Maribor - Limbuš
Re: Digital out --> SW Genius 5.1
Pomoje jih ravno več ni (mogoče kakšen skriti primerek), so AV Reciverjem zadnja leta tako padle cene da se ne splača delati več dekoderjev. Edino kaj lahko pač najdeš je dekoder z zvočniki v kompletu, den takih je prej omenjen Logitechov komplet. Drugače pa je obstajal včasih ene HIFI komponenta od Technica katera je skrbela za dekodiranje DD in DTS (Sh-AC500D)

- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
no, tolk da se pohvalim, yours trully je novi ponosni lastnik creative decoder ddts-100! komi cakam da pridem domov pa prklopim vso zadevo.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
-
- Guru
- Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
- Kraj: Maribor - Limbuš
Torej si imel srečo. Veš kak je to da najdeš takšno stvar, lahko včasih tudi kakšno leto vsak dan iščeš pa ne bo nič na bolhi ali ebayu drugič pa čisto slučano pogledaš in najdeš. Tako sem pač jaz čez vikend.
Pa javi kako bo delalo.
Pa javi kako bo delalo.

- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
zaenkrat deluje 'tak tak' ker mi se nekak ni uspel povezat vsega.. imam namrec hude hude probleme z elektriko v sobi... sm prekratek dve vticnici, danes mi pa nekako ni uspelo kupit razdelilca. prav tako nimam dost kablov za zvocnike, ker ... eh. dolga storija, te dni bom mogu v kako mesnico po kablovje... pa drzte pesti da bojo jutr v hte mel 10m opticnega kabla za do racunalnika, ker tale ddts-100 ma samo en coax ter cele tri opticne inpute.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!