NoName napisal/-a:ce rabis navadn stereo zvok, pol rabis na obeh straneh dvojni chinch, ponavadi se prodaja za male dnarje, pride pa v veliki vecini primerov v rdece/beli barvi. ce pa bi rad iz motorole spravil 5.1 zvok ven, se pa stvar mal zakomplicira, saj ima motorola spdif izhod, tile tvoji zvocniki (po nekem cudnem nakljucjuu so to tud moji, vendar so un 'tastar' model z zeleno lucko namesto modre) pa nimajo integriranega 5.1 dekoderja. ze dlje casa iscem eno zadevo ki je deprecated... in je ni vec za dobit v prosti prodaji.. se spogledujem z ebayem... pa kmal bom meu rojstni dan pa upam da jo bo kdo kupu

.. no.. gre za creative labs ddts-100.
včeraj sem v firmi, ko sem pripravljal kable, pogledal v vrečo in videl notri Motorolo .. tak, da ne bo panike. Sem pa včeraj tudi ze zavohal Audio out na LG-ju in bom kr audio out potegnil na Geniusa .. kurc pa surround .. sej je to pisarna .. ne bom nikol filme gledal
Mogoče pa enkrat ob priliki kaufnem en DVD, ki ima 6 chinch izhod, pa tudi ne bo panike .. actually - zamenjam SONY DVD za X DVD z 6 chinch izhodom
Sem se pa mučil eno uro, da sem spravil sliko na TV .. seveda bi se temu reklo

ker bi prebral, da TV podpira do 1024x768 .. jaz pa laufam na 1280x1024
.. no, takle mamo