Timeshift / Časovni zamik
-
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: T4 VDSL (VDSL2) 13-14/0.9 Mbit
- Kraj: LJ-Vič
Re: Timeshift / Časovni zamik
Tile dodatni oglasi v časovnem zamiku....
So/bodo vezani na časovni zamik povsod v časovnem zamiku ali samo na STB-jih in/ali T2TV aplikaciji (SmartTV) in/ali tudi TV2GO mobilni aplikaciji?
Če sem prav razumel v predhodnem postu na SmartTV aplikaciji ne na vseh tipih TV OS-jev?
Na katerih programih so trenutno ti dodatni oglasi že implementirani ?
Kdo trenutno prejema prihodke od teh oglasov - T-2 ali ponudnik programa?
So/bodo vezani na časovni zamik povsod v časovnem zamiku ali samo na STB-jih in/ali T2TV aplikaciji (SmartTV) in/ali tudi TV2GO mobilni aplikaciji?
Če sem prav razumel v predhodnem postu na SmartTV aplikaciji ne na vseh tipih TV OS-jev?
Na katerih programih so trenutno ti dodatni oglasi že implementirani ?
Kdo trenutno prejema prihodke od teh oglasov - T-2 ali ponudnik programa?
Povsod, kjer se bo dalo posodobiti aplikacije. Na katerih programih? Brezpredmetno... vedno več jih bo. Kdo služi s tem? Res rabiš spraševat? Kdo je pa služil, ko je prišlo do podražitev zaradi ProPlusa v preteklosti? ProPlus? Operater? Oba?
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Sem našel novo tržno nišo... Na bolhi je treba kupit ene 10-20 'starejših' pametnih TVjev po ceni 50-100€ na komad, ravno dovolj starih, da je t2tv app že naložen, potem pa se jih čez pol leta proda po 800-1000€ po komadu. v opisu pa - brez reklam! boljši donos kot kripto valute 

I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Prodaš tvje in pol neha app delat ker se T2 tako odločil da na starih verzijah ne dela več 

- MrTwelveTrees
- Moderator
Kaj pa boš naredu ? Napisal transparent pa šel na cesto ?Stefino1 napisal/-a: ↑14. Apr 2025 ob 21:52Ni poanta v teh 5 EUR, bolj gre za podcenjevalen odnos ponudnika do najbolj donosnih naročnikov, torej naročnikov polnega paketa storitev.MrTwelveTrees napisal/-a: ↑14. Apr 2025 ob 20:29Sorry nisem ustrelil mimo.
Pač, če plačuješ 80 eur, a se boš sekiral za 5 eur več ?
Ja če plačuješ 40, to je druga za minimum paket.
Upam, da razumeš point...
Raje plačam 5eur več, samo da imam pol zagotovilo nobenih reklam.
Ali pa celo 10eur več, če mi delajo "pike" v zamiku kjer se začenjajo reklame na sporedu da še to preskočim

- MrTwelveTrees
- Moderator
mikrohard: Motorola/Arris 1003 dobi tudi te reklame ?
Idealni potrošnik, kot žaba, ki ji počasi segrevaš vodo. Mislim pa, da je odvisno od tega kaj plačuješ, če se s podražitvijo izboljša tvoj položaj oziroma se ponudba izboljša, potem bi se strinjal, nikakor pa ne, če si na slabšem.MrTwelveTrees napisal/-a: ↑14. Apr 2025 ob 20:29Sorry nisem ustrelil mimo.
Pač, če plačuješ 80 eur, a se boš sekiral za 5 eur več ?
Ja če plačuješ 40, to je druga za minimum paket.
MrTwelveTrees napisal/-a: ↑15. Apr 2025 ob 11:11Kaj pa boš naredu ? Napisal transparent pa šel na cesto ?
Raje plačam 5eur več, samo da imam pol zagotovilo nobenih reklam.
Ali pa celo 10eur več, če mi delajo "pike" v zamiku kjer se začenjajo reklame na sporedu da še to preskočim![]()
Ampak ravno to je težava, ker nimaš nobenih zagotovil. Vidiš, da so zelo enostavno s spremembo pogojev dodali oglase na funkcijo, ki je bila namenjena tako ogledu za nazaj, kot za preskakovanje reklam.
Mogoče ima pa samo srečo, glede na to, da se ti na dan lahko pokažejo do 3 reklame, pa 2 zaporedni ne znotraj ene ure.
Pa preden se kdo najde in reče "eh, sej to ni velik", že kar moj odgovor: z malim/majhnim se začne
-
- Znanec
- Paket: Internet, TV
Če tole beta testiranje nad nami poskusnimi zajčki zdaj spustimo skoz, je le še streljaj od tega, ko nas bodo dnevno od vsepovsod bombardirali z reklamami na polno; in takrat bo žal prepozno

T2 mi je podal odgovor, po pričakovanjih. Pa zna biti, da je res ProPlus kriv za to, ker nisem siguren, da sem še na kakšnem drugem programu dobil te oglase.
Spoštovani,
prejeli smo pritožbo, v kateri izražate nestrinjanje z dodanimi oglasi pri uporabi storitve časovnih funkcij.
Obveščamo vas, da smo v mesecu marcu 2025 pričeli z uvajanjem prilagoditve v delovanju časovnih
funkcij, ki uporabnikom ob ogledu določenih TV vsebin za nazaj prikaže omejeno število video oglasov.
Na dan bodo tako prikazani največ trije oglasi, med katerimi bo zagotovljen najmanj enourni presledek.
Prikaz oglasov temelji na pogodbenih dogovorih z izdajatelji programov, s katerimi naročnikom
zagotavljamo kakovostne vsebine.
Nadalje želimo podati pojasnilo, da omenjene funkcije oglasov ni mogoče izklopiti. Iz navedenega
razloga vašo pritožbo zavračamo.
Za razumevanje se vam zahvaljujemo.
Obveščamo vas, da je s tem odgovorom podana končna odločitev operaterja v zadevi.
Pravni pouk: Zoper to odločitev je dopustno v petnajstih (15) dneh od vročitve vložiti predlog za rešitev
spora na Agencijo za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije. T-2 ne priznava nobenega
izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje potrošniškega
spora, ki bi ga naročnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.
Spoštovani,
prejeli smo pritožbo, v kateri izražate nestrinjanje z dodanimi oglasi pri uporabi storitve časovnih funkcij.
Obveščamo vas, da smo v mesecu marcu 2025 pričeli z uvajanjem prilagoditve v delovanju časovnih
funkcij, ki uporabnikom ob ogledu določenih TV vsebin za nazaj prikaže omejeno število video oglasov.
Na dan bodo tako prikazani največ trije oglasi, med katerimi bo zagotovljen najmanj enourni presledek.
Prikaz oglasov temelji na pogodbenih dogovorih z izdajatelji programov, s katerimi naročnikom
zagotavljamo kakovostne vsebine.
Nadalje želimo podati pojasnilo, da omenjene funkcije oglasov ni mogoče izklopiti. Iz navedenega
razloga vašo pritožbo zavračamo.
Za razumevanje se vam zahvaljujemo.
Obveščamo vas, da je s tem odgovorom podana končna odločitev operaterja v zadevi.
Pravni pouk: Zoper to odločitev je dopustno v petnajstih (15) dneh od vročitve vložiti predlog za rešitev
spora na Agencijo za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije. T-2 ne priznava nobenega
izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje potrošniškega
spora, ki bi ga naročnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.
Na ProPlus programih zagotovo nisi videl nobenih (novih) reklam... le tiste, ki jih že ProPlus daje v program (in jih lahko v časovnem zamiku enostavno preskočiš).
-
- Znanec
- Paket: Internet, TV
Jaz sem dobil podoben odgovor in bom pač poslal pritožbo na AKOS, da pridobim še nek uraden odgovor, če je takšno početje res ok. Da ti najprej oglašujejo to funkcijo kot možnost preskoka oglasov, potem ti pa nabijejo sami oglase.