novice!
za enkrat sem prav prijetno presenečen, vse gre kot po maslu! jutri naj bi prišli okoli 8 ure iz T-2!
sumljivo je samo, da so klical iz telekoma to, ne iz t-2, zato sem šel preverit na spletno stran t-2ja, pa sem se prijavil in res piše, da bi jutri prišli... to je prvo!
kot drugo me pa zanimajo podrobnosti, da nebom tam neumno stal in gledal kaj dela;
imam adsl, 2 računalnika in na obeh se moram povezati na internet, ni tako, da kar pridem v windowse in sem že avtomatsko povezan, kliknem na ikonco poveži..
torej, ko bodo prišli iz t-2, mi bodo zamenjali ADSL s t-2 škatlco in vsi kabli, ki so že povezani po hiši, ostanejo isti? In jih samo preveže na t-2? Switch ohranim? Ker sem slišal, da naj bi t-2 bil v enem tudi router... ne vem kako je stem, napačne informacije?
kako je potem softwaresko? mora iti v windowse in kaj spremeniti? slišal sem, da t-2 deluje tako, da ko je kabl vključen v rač. si povezan na internet, torej ni treba nič posebej štimati v windowsih?
dobro, kaj bodo še naredili, kako dolgo bo trajalo vse, da vem kako dopust vzet?
hvala za strpnost in odgovore