Tole zgleda tko, kot da nekdo nekoga za... nos vleče. Testno obdobje - že že, za posamezne kanale, ne pa testno oddajanje. Mislim na HD TV sliko - še v T-2 poslovalnicah delajo reklamo za HDMI kabl. Greš ga kupit za 30 € in pol maš v velki večini razvlečeno sliko. Se prav, da je vsaj tuki jasn, kdo koga zavede...Navadni Nimda napisal/-a:Prva HD je 2 Eur, ne 4. Pri SD pa se 2 Eur računa za STB. Če od 12 Eur odbiješ 2 Eur DDV, ti ostane 8 Eur za TV kanale. Da te vidimo, kako boš sestavil shemo z več kot 20 kanali.
Testna obdobja bodo v bodoče za vse kanale. Edino tako se vidi, če je ljudem kaj zanimivo ali ne.
P.S. Zgleda, da se je tud teb že mal sfeclal ob teh cifrah - 2 in 4 €. Če od 12 odšteješ 2, dobiš vedno 10, že od Evklida naprej...

Tega nikoli nisem poštekal. Kaj firme še zdaj perejo možgane kot včasih
  Tega nikoli nisem poštekal. Kaj firme še zdaj perejo možgane kot včasih  

Jaz delno se, vsaj priznam, kar pa ti nočeš, čeprav vrabci čivkajo na vejah. Vidim se pa za zadnjo vejico! Zakaj? Brez revolucij tud ti ne jaz nebi sedela pri tipkovnici
  Jaz delno se, vsaj priznam, kar pa ti nočeš, čeprav vrabci čivkajo na vejah. Vidim se pa za zadnjo vejico! Zakaj? Brez revolucij tud ti ne jaz nebi sedela pri tipkovnici 

1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007
         1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007 
   , ko pa dodajo kak power ponit pa se vsi na veliko hvalisijo kakšen dosežek je t-2ju uspel in s tem rešitev preživetja naroda
 , ko pa dodajo kak power ponit pa se vsi na veliko hvalisijo kakšen dosežek je t-2ju uspel in s tem rešitev preživetja naroda