[Imel sem] 4 Mbps / 512 Kbps

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
modena
Uporabnik
T-2: Že imam
Paket: 4 mBIT/S- 512 kbit/s-imel
Kraj: Žalec

[Imel sem] 4 Mbps / 512 Kbps

Odgovor Napisal/-a modena » 2. Nov 2006 ob 07:15

Še moja zgodba s T-2

-Lansko jesen se pojavi ponudnik T-2, ki je dal ponudbo na našem trgu takšno, da smo vsi samo strmeli. Ponudili so hitrosti in cene o kateri smo samo sanjali. Seveda takoj, ko je bil možno izpolnil pogodbo in čakal na priklop. Zaradi zaplete s telekomom mi iz T-2 priklopijo šele v sredi meseca aprila 2006. Vzel paket 4 Mbps / 512 Kbps in do sredi meseca avgusta internet deloval 100 % brez prekinitev.

-Potem pa so se začele težave. Vsakodnevni izpadi včasih po nekaj sekund, včasih po nekaj minit, včasih pa celo po uro ali več. Klical servisno službo in celo na dom so mi poslali njihovega tehnika, saj kot vedno so se izgovarjali na hišno inštalacijo, katera pa je bila 100 % urejena. Tehnik nato sporočil, da je v ko lokaciji zamenjal ploščo in more sedaj internet delovati.
-Nato pa je zadeva delovala nekaj dni, pri čemer se je pojavil popolni mrk in to v soboto zjutraj. Obvestim servisno pomoč ter obljubili, da bodo popravili zadevo takoj. Ker ni bilo nič ponovno pokličem popoldan in povejo, da je po vsej verjetnosti okvara v njihovi centrali ali centrali telekoma ter bodo to tudi v najkrajšem možnem času odpravili. Nato kličem še zvečer pa v nedeljo in ponedeljek, kjer pa prijazni ljudje povedo da njihova servisna služba preko vikenda ne deluje na terenu in se okvare potem odpravljajo ob delavnikih.
-Zaradi tovrstnih težav sem prekinil sodelovanje s T-2 in odšel nazaj k prejšnjemu ponudniku interneta, kateri pa mi je vrsto let delal brez problemov (ni to SIOL, da ne bo kdo mislil, da za njih delam reklamo).

-Vseeno pa hvala podjetju T-2 za ponudbo, s katero je prišla na Slovenski trg saj je s tem "nam uporabnikom" omogočila predvsem cenejši in hitrejši internet na splošno pri vseh ISP ponudnikih v Sloveniji.

-Ni rečeno, da ne bom še kdaj prišel nazaj na T-2 in to bo predvsem, ko bodo uredili servisno službo, katera pri njih močno šepa in bo zanesljiva ter znala odpravljati težave takoj ne čez nekaj dni. Saj v primeru, da bi imel še TV in telefon bi se znašel v popolnem mrku kar pa v današnjem času si tega ne morem oz. večinoma ne moremo privoščiti. Saj ni internet in vse dobrote samo zabave temveč je tudi delo.
Nimam več od 20.10.2006.

Antrax
Navdušenec
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 2. Nov 2006 ob 13:37

Se strinjam... če nam v petek, kaj pade dol potem moramo čakati na ponedeljek, ker med vikendom dela samo dežurni tehnik, ki pa ga nikoli ne moreš dobit ker je odsoten. V primeru, da se mi doma kaj zgodi in ne morem priti iz hiše ne morem poklicati na pomoč saj mi telefon in sem tako prepuščen smrti. Pretiravam (vem) ampak tak se lahko zgodi! Če v bajti 2x menjaš kable in še ti stvar zmeraj ne deluje potem je čas, da se nekdo vsede v avto in odpelje v centralo pogledat zadevo ne pa da čaka na prvi sneg!
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

Odgovori