Telekom spet za*ebava!
Telekom spet za*ebava!
Neka starejsa gospa se je spomnila da bi rada imela internet. Zivi v najemniskem stanovanju ni nima aktivnega tel. prikljucka. So pa pred casom prejsni lastniki tam ze imeli tel. prikljucek. Tako da ima ze povlecen kabel od stanovanja pa do omarice. No ker ni imela pojma kako do interneta se je sla na Telekom pozanimat. Seveda tam so ji zaceli turiti SiOlove pakete vendar ona si je omislila internet pri T2. Ko je omenila da bi rada sla k T2 ji je tamkajsni Telekomovec zagrozil da ce da vlogo na T2, da bo ON sam poskrbel da nebo imela interneta niti ne pri T2 niti pri njih. Sedaj
je zenska vsa zmedena in ne more verjet da se v letu 2006 lahko se vedno kaj takega dogaja. Sedaj se boji da ce podpise pri T2ju da jo bo lokalni telekomovec zajebaval do konca. Le ta naj bi bil tudi med malo bol vplivnimi. Kaj storiti v takem primeru? Ce da poizvedbo na SiOL in ji le ta pozitivno odgovori, kaj menite ali ima kaj sans da bo tudi poizvedba od T2ja pozitivna?
je zenska vsa zmedena in ne more verjet da se v letu 2006 lahko se vedno kaj takega dogaja. Sedaj se boji da ce podpise pri T2ju da jo bo lokalni telekomovec zajebaval do konca. Le ta naj bi bil tudi med malo bol vplivnimi. Kaj storiti v takem primeru? Ce da poizvedbo na SiOL in ji le ta pozitivno odgovori, kaj menite ali ima kaj sans da bo tudi poizvedba od T2ja pozitivna?
- Balonar
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
vi se pa res ne znajdete .. baba rekla ne velja nic .. zahtevajte ime in priimek, nakar se sestavi dopis in se ga pošlje na Finance, poptv, delo (Infoteh priloga) pa parim vodstvnemi kadrom v Telekomu .. pa na Apek .. in to vse mejle v polje To: da vsi med sabo vidijo kdo je to dobil ..
ampak najprej imena!
ampak najprej imena!
- krjefrej
- Znanec
- Paket: 1/256
- Kraj: Ljubljana
Nikoli ne bom razumel, odkod ljudem potreba, da v vsaki štacuni razlagaš vse o sebi in celi svoji žlahti.
Pa če je znano, da je prisotno "nedokazljivo" nagajanje Telekoma.
Rabim telefonski priključek. Nič drugega. Pika. Kar je bilo več izrečenega, pa po balonarjevih "navodilih", pa če je treba tudi še enkrat iti nazaj tipu priponko prebirat...

Rabim telefonski priključek. Nič drugega. Pika. Kar je bilo več izrečenega, pa po balonarjevih "navodilih", pa če je treba tudi še enkrat iti nazaj tipu priponko prebirat...
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Res je tako ko naročiš rečeš rabim telefonski priključek, ki bo zmožen širokopasovni internet in oni potem na zahtevku poudarijo, da vas priklopijo na samostojno parico v nasprotnem primeru ne boste naredili ničesar. T2 pri aktivaciji ne aktiveranega priključka zopet omejen, ker mu TK v večini primerov takoj zavrne. Je pa res, da ima TK tudi zelo malo prostih mest in tudi zakšne priključke naročene direktno pri njih zavračajo.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Re: Telekom spet zajebava!
Uradno se prijaviti na T-2, da se naredi poizvedba pri telekomu. Če bo odgovor NE zaradi aktivne opreme, potem zahtevati še enkrat ali dvakrat. Će bo spet NE, pa zahtevati vsaj 2 mega paket pri SiOLu in podpisati pogodbo. Nato pogodbo, ki je poštempljana od SiOLa prinesti na T-2, ki bo poskrbel, da se bo legalnosti ustreglo v korist uporabnika...eddye napisal/-a:Neka starejsa gospa se je spomnila da bi rada imela internet. Zivi v najemniskem stanovanju ni nima aktivnega tel. prikljucka. So pa pred casom prejsni lastniki tam ze imeli tel. prikljucek. Tako da ima ze povlecen kabel od stanovanja pa do omarice. No ker ni imela pojma kako do interneta se je sla na Telekom pozanimat. Seveda tam so ji zaceli turiti SiOlove pakete vendar ona si je omislila internet pri T2. Ko je omenila da bi rada sla k T2 ji je tamkajsni Telekomovec zagrozil da ce da vlogo na T2, da bo ON sam poskrbel da nebo imela interneta niti ne pri T2 niti pri njih. Sedaj
Garantirano bo SiOL odstopil od pogodbe in dobiš T-2...

Optika 100/10
Sem razmisljal da bi blo fino se enkrat iti na Telekom do iste osebe, vendar tokrat s skritim diktafonom. Tako da bi potem imeli crno na belem njegove groznje
A kdo kaj ve kako je s tem ce snemas pogovor, baje da mora bit sogovornik opozorjen da se pogovor snema, ce ni se posnetek ne more vpostevati med obremenilne dokaze.
No upam samo da gospa ne bo podlega niskim udarcem Telekoma in da se
bo borila naprej...

No upam samo da gospa ne bo podlega niskim udarcem Telekoma in da se
bo borila naprej...
-
- Začetnik
- Paket: 1/256
- Kraj: Ljubljana
Sam sem imel isti primer. Živim v najemniškem stanovanju kjer ni telefona. Lastnik je odjavil tako telefon kot Siol ADSL, ki ju je že imel napeljana. No, čez čas sem se vseeno odločil, da je internet nuja, zato sem poslal povpraševanje na T2. Prvi odgovor sem čakal kar dolgo, nakar le pride in sicer negativen. Da so na Telekomu zavrnili in da naj probam dati novo poizvedbo. In tako dobim novo pogodbo, ki jo tudi izpolnem in oddam. In potem me kličejo naslednji dan, da mi pridejo priklopit čez par dni in sicer na podlagi prve pogodbe, ki jo je Telekom sprva zavrnil, potem pa očitno le sprejel.
Predlagal bi torej tej starejši gospe naj pač pošlje poizvedbo na T2. Če obstaja možnost za priklop mislim da ne bi smela imeti problemov. Samo potrpežljiva mora biti.
Predlagal bi torej tej starejši gospe naj pač pošlje poizvedbo na T2. Če obstaja možnost za priklop mislim da ne bi smela imeti problemov. Samo potrpežljiva mora biti.
-
- Znanec
- Paket: 10/4
- Kraj: v eni luknji
ja vse lepo in prav ampak gospa(da ne bom lepil) NAJ NAJPREJ!!! da poizvedbo na siol(kjer ji ugodijo),,,in ( brez da podpiše pogodbo) šele zatem pošlje na T2,kjer gre potem poizvedba hitreje v primeru negativnega odgovora
lp
ker kar jaz vem T2 vsako poizvedbo plača!!---zakaj bi jim potem morali delat stroške?!
P.S: pa zmeri bolj bo TS zaj...... ,ja kaj češ strah je lepa reč(sam žal bodo stvari glede priklopov samo še hujše)
lp
ker kar jaz vem T2 vsako poizvedbo plača!!---zakaj bi jim potem morali delat stroške?!
P.S: pa zmeri bolj bo TS zaj...... ,ja kaj češ strah je lepa reč(sam žal bodo stvari glede priklopov samo še hujše)
- Pizzicato
- Nadebudnež
- Paket: Oranžni diamant HBO
Tudi sam se se pred kratkim vselil v novo stanovanje v večstanovanjskem bloku, kjer prejšnji lastnik ni imel telefona, bakreni vod pa je kljub temu bil speljan do stanovanja.
Na T-2 sem dal poizvedbo in zadeva je bila presenetljivo (mislim, da v slabem mesecu) odobrena in zadeva priključena. Sicer se modem potem še kakšen teden ni sinhroniziral in po mojih vezah sem le prepričal lokalnega Telekomovca da je pregledal linijo. Ugotovil je, da se je zmotil in v omarici (v bloku) vezal linijo na drugo stanovanje
. Če takrat ne bi uporabil svojih vez, sem prepričan da bi se Telekom in T-2 še najmanj mesec dni obtoževala, da niso oni krivi za to, ampak ta drugi (to se je namreč dogajalo prvi teden).
Na T-2 sem dal poizvedbo in zadeva je bila presenetljivo (mislim, da v slabem mesecu) odobrena in zadeva priključena. Sicer se modem potem še kakšen teden ni sinhroniziral in po mojih vezah sem le prepričal lokalnega Telekomovca da je pregledal linijo. Ugotovil je, da se je zmotil in v omarici (v bloku) vezal linijo na drugo stanovanje

- Slowhand
- Navdušenec
- Paket: 10/10+TV+VoIP
pogodbe nimam (vsaj za stacionarni telefon ne - zgubu,pa že ene 20-let nazaj je to blo),za isdn pa sem podpisal ob priklopu adsl,ta zadeva je pa že tri leta nazaj (vezava je bla na 24-mescev).
Nimajo nikakršne pravice zaračunavat nekaj,kar ne uporabljaš,če bi šlo pa za kršitev pogodbe oz.predčasno prekinitev,pa bi lahko zaračunali samo penale...uporabljat pa zadeve tko ne morem,ker sem opremo vrnil !
bom bil zlo hud,pa se ne bom nč hecal !
pa tudi s strani t-2 je bil poslan zahtevek (kolikor mi je blo znano),sam gospoda je prelena papirje premetavat
Nimajo nikakršne pravice zaračunavat nekaj,kar ne uporabljaš,če bi šlo pa za kršitev pogodbe oz.predčasno prekinitev,pa bi lahko zaračunali samo penale...uporabljat pa zadeve tko ne morem,ker sem opremo vrnil !
bom bil zlo hud,pa se ne bom nč hecal !
pa tudi s strani t-2 je bil poslan zahtevek (kolikor mi je blo znano),sam gospoda je prelena papirje premetavat

Heca ni več !