Online telefonski imenik T-2 uporabnikov
Online telefonski imenik T-2 uporabnikov
Kljub temu, da je TIS prišel pred kratkim ven, še vedno ni najnovejših telefonskih številk od uporabnikov, kateri " presedlajo " k T-2.
Je mogoče da bi se naredil nek online T-2 telefonski imenik. Recimo v meniju kjer lahko spremljaš online porabo telefonije bi bila še ta opcija ( iskanje telefonskih številk samo T-2 uporabnikov ).
Je mogoče da bi se naredil nek online T-2 telefonski imenik. Recimo v meniju kjer lahko spremljaš online porabo telefonije bi bila še ta opcija ( iskanje telefonskih številk samo T-2 uporabnikov ).
Re: Online telefonski imenik T-2 uporabnikov ?!?!
Je že možna spremljava online uporabe telefonije?Magician napisal/-a: Je mogoče da bi se naredil nek online T-2 telefonski imenik. Recimo v meniju kjer lahko spremljaš online porabo telefonije bi bila še ta opcija ( iskanje telefonskih številk samo T-2 uporabnikov ).
Lp!
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Jaz imam še vedno objavljeni obe telekom številki od ISDN. Problem v TIS-u je tudi ko je omrežna v oklepajih in folk ne ve da si pri T2. Posledično temu te tudi ne dobi na stacionarni telefon.kitl napisal/-a:Tale TIS je zelo čuden oziroma slabo ažuren. Mene so notri vpisali še s staro telefonsko številko od Siol-a.
-
- Faca
- T-2: Še nimam
- Paket: Uporabljal vse storitve T-2 70 dni in vse storitve tudi prenehal uporabljati !
Lahko kdo iz T-2 sporoči, kdaj so nazadnje sporočili podatke svojih uporabnikov podjetju Teledat (hčerinska firma od Telekoma), ki je avtor Telefonskega imenika Slovenije in skrbi za ažurnost podatkov?
Tako bom lahko preveril, kdo zamuja oz. je zajeb. pri objavi vseh zainteresiranih uporabnikov T-2 telefonije v spletnem TIS, katerega baza se domnevno osvežuje vsak teden s strani Teledat!
Jaz imam recimo T-2 že več kot mesec dni (objavo sem sicer zahteval naknadno nekaj dni kasneje), pa vendar, ni me v imeniku oz. je za nameček še stara Voljatelova številka, ki sploh ne dela več. Ko smo ravno pri Voljatelu... Za objavo sem jih moral prosjačiti 6 mesecev, sedaj pa ko so končno objavili, jaz že spet menjam ponudnika.
Tako bom lahko preveril, kdo zamuja oz. je zajeb. pri objavi vseh zainteresiranih uporabnikov T-2 telefonije v spletnem TIS, katerega baza se domnevno osvežuje vsak teden s strani Teledat!
Jaz imam recimo T-2 že več kot mesec dni (objavo sem sicer zahteval naknadno nekaj dni kasneje), pa vendar, ni me v imeniku oz. je za nameček še stara Voljatelova številka, ki sploh ne dela več. Ko smo ravno pri Voljatelu... Za objavo sem jih moral prosjačiti 6 mesecev, sedaj pa ko so končno objavili, jaz že spet menjam ponudnika.

-
- Starešina
Preverjeno - T-2 pošilja podatke dnevno na telekomov naslov (nek FTP strežnik za te namene) v XML obliki, kot veleva protokol. Tole sem sedaj eksplicitno preveril pri tistih, ki to dejansko počnejo.
Če te ne bo jutri po 7 zjutraj v unem imeniku, mi pošlji svojo "številko priključka" (ne telefonsko, ampak številko priključka na pogodbi) in se bo šlo še ročno preverjati. Včasih baje tudi telekomarji zayebejo.
Nauk zgodbe: ni vedno T-2 kriv za napake.

Če te ne bo jutri po 7 zjutraj v unem imeniku, mi pošlji svojo "številko priključka" (ne telefonsko, ampak številko priključka na pogodbi) in se bo šlo še ročno preverjati. Včasih baje tudi telekomarji zayebejo.
Nauk zgodbe: ni vedno T-2 kriv za napake.

Optika 100/10
-
- Začetnik
- Paket: 1Mbit/1Mbit
- Kraj: Domžale
Pri meni je bil prenos telefonske številke od Telekoma k T-2 takojšen. Takoj je bila objavljena na online TIS (tis.telekom.si).
Ko pa je čez slab mesec prišel imenik na CD-ju, je bila notri še stara številka. Z osvežitvijo baze imenika je prišla tudi nova številka.
(Če sem natančen, številka je ves čas ista, le lastnik se je spremenil.)
In še vprašanje za t-2 jevce - ali je lahko v tel. imeniku drugo ime kot je sklenitelj pogodbe?
Ko pa je čez slab mesec prišel imenik na CD-ju, je bila notri še stara številka. Z osvežitvijo baze imenika je prišla tudi nova številka.
(Če sem natančen, številka je ves čas ista, le lastnik se je spremenil.)
In še vprašanje za t-2 jevce - ali je lahko v tel. imeniku drugo ime kot je sklenitelj pogodbe?
-
- Starešina
-
- Starešina