kako prekinit intrnet adsl in isdn + tvin se priklopit oz.na
kako prekinit intrnet adsl in isdn + tvin se priklopit oz.na
mene zanima!zdaj imam sioladsl+isdn+tv in imam že več kot dve leti jaz bi pa rad šeu na t2 s tem da imam internet pa 2*tv in brez isdnja.
a se da to tok nardit ko pridejo men prklopt t2 mi avtomatsko oni prekinejo vse kar sem imeu pri siolu ali morm sam to naredit.
hvala
a se da to tok nardit ko pridejo men prklopt t2 mi avtomatsko oni prekinejo vse kar sem imeu pri siolu ali morm sam to naredit.
hvala
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
EDINI NAČIN je, da ti T-2 odpove vse storitve. Če boš sam odpovedoval, ti bodo vzeli parico in potem boš brez interneta.
Izpolni torej online pogodbo:
http://www.t-2.net/?AUID=B51A65010521617000C89
(2 TV boš lahko imel samo, če si dovolj blizu centrale) in potem še pooblastiš T-2, da odpove vse v tvojem imenu. Seveda to velja tudi za nepotrebni in odvečni (ter precej drag) ISDN. Za odklop ne bo treba plačati niti tolarja, kot vemo.
Izpolni torej online pogodbo:
http://www.t-2.net/?AUID=B51A65010521617000C89
(2 TV boš lahko imel samo, če si dovolj blizu centrale) in potem še pooblastiš T-2, da odpove vse v tvojem imenu. Seveda to velja tudi za nepotrebni in odvečni (ter precej drag) ISDN. Za odklop ne bo treba plačati niti tolarja, kot vemo.

Optika 100/10
aha
jst sem zdej pri siolu dubu zraven tvja še neki kao router samo da se mi ni hitrost razporedila je ostaa ista in mam tri rač.prikloplene na to in mi vse dela a pri t2 dobiš zraven kej tazga da imam možnost prklopt tri rač gor al nč al si bom mogu kupt še router.
blizu centale sem pa 400m pomoje da je dost
in kaj jst bi mogu zdej to naročit in oni lepu men vse odklopjo kar imam do zdej
jst sem zdej pri siolu dubu zraven tvja še neki kao router samo da se mi ni hitrost razporedila je ostaa ista in mam tri rač.prikloplene na to in mi vse dela a pri t2 dobiš zraven kej tazga da imam možnost prklopt tri rač gor al nč al si bom mogu kupt še router.
blizu centale sem pa 400m pomoje da je dost
in kaj jst bi mogu zdej to naročit in oni lepu men vse odklopjo kar imam do zdej
-
- Starešina
Routerja ti T-2 ne bo dal, dobiš pa vse ostalo na uporabo. Pri T-2 dobiš le dve IP številki, zato je mus imeti Router. Itak ga rabiš zaradi varnosti, če imaš več računalnikov.
400 metrov je v redu - če je vse OK s paricami (to lahko preveriš na ADSL modemu, tudi fizično razdaljo), potem ne bo nobenih problemov.
400 metrov je v redu - če je vse OK s paricami (to lahko preveriš na ADSL modemu, tudi fizično razdaljo), potem ne bo nobenih problemov.

Optika 100/10
-
- Starešina
-
- Starešina