Kdo je Gratel?
Kdo je Gratel?
Pozdravljeni forumovci
Že nekaj časa razmišljam o priklopu na T-2,s edaj pa so pri nas v MB pričeli iz nekega podjetja Gratel zbirati soglasja o vlečenju kablov po bloku. A T-2 že ne ponuja teh storitev? A za povezavo skrbi T-2 ali Gratel? A je to njihova firma za vlečenje kablov? Nič mi ni jasno kdo je kdo? A je komu jasno?
Hvala za odgovr in potrplenje da prenašate začetnika.
Že nekaj časa razmišljam o priklopu na T-2,s edaj pa so pri nas v MB pričeli iz nekega podjetja Gratel zbirati soglasja o vlečenju kablov po bloku. A T-2 že ne ponuja teh storitev? A za povezavo skrbi T-2 ali Gratel? A je to njihova firma za vlečenje kablov? Nič mi ni jasno kdo je kdo? A je komu jasno?
Hvala za odgovr in potrplenje da prenašate začetnika.
To so na http://www.slo-tech.com skoz govorili da je Gratel lastnik. Jaz sem enkrat napisal na slo-tech.com, če bi bil Gratel lastnik omrežja bi na pokrovih in omaricah pisalo Gratel ne pa T-2.Heh, pa se mi je zdelo, da je Gratel samo izvajalec. Ne spomnim se, kje so me že prepričevali, da je to last Gratela. Na enem forumu, se mi zdi.
- Anubis
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: 100/10
- Kraj: Zokiville
To je tako kot (avto)ceste. Gradi jih denimo SCT, "trzi" pa jih potem DARS.začetnik napisal/-a:sori malkec, mogoče sem neuk ampak kak lahko eni gradijo drugi pa tržijo, a je pol optika v lasti gratela al t-2...
to sprašujem da vem koga bomo lastniki, ki bomo dali dovoljenje, imeli za aprtnerja. kdo v bistvu vlaga v naše bloke svojo opremo?
lp