[Imam] 1/1 + IP TV + VOIP

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
roxon
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: trio paket 1M-1M
Kraj: ljubljana-šiška

[Imam] 1/1 + IP TV + VOIP

Odgovor Napisal/-a roxon » 24. Jan 2007 ob 16:37

No naj še jaz povem mojo iskušnjo :)
Presenetljivo sem vse dobil v roku 10 dni,res pa je,da mi telefon še ne dela ker niso še prevekslal tel.številke od telecoma(obljubili so mi da bojo v kratkem), na spead testu je linija neta res 1m-1m in dela brezhibno 8) , me pa moti nekaj!!!!
Pri podpisu pogodbe smo se zmenl za HD-TV in ni blo nobenga govora o tem,da nimajo naloženga softverja ali o tem ,da bi jim primankovalo HD umesnikov :oops:
Po domače povedano so me mal nategnl z temle HD-jem.
Ko je monter odšel iz stanovanja so me domači klicali ker sem delal in mi povedali da pač ni HD umesnika.Kličem ti jest na t-2 in mi rečejo ,da jaz tega sploh nimam v pogodbi :shock:
OK, grem po šihtu na t-2 ,da mi dajo HD umesnik in mi prijazna gdč reče da nimajo softverja in da mi ga ne more dat!! :x
Prosim jo naj mi pokaže kaj piše v špogodbi in ugotoviva da je tam tudi HD priključek :D (prej ga niso vidl) :twisted:
To pomeni od trio paketa mi dela tzko kot je treba samo net :!:
TV ni tisto kar sem hotel in kar so mi prodali-sorry, telefon mi ne dela(ŠE).
Upam ,da se bo vse poštimal tko kot je treba in da ne bom položnce dobil take,kot da bi vse kar sem naročil tudi koristil :P
lep pozdravček za enkrat :wink:

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 24. Jan 2007 ob 16:50

"TV ni tisto, kar sem hotel" In kaj si ti pričakoval od TV-ja? HDTv tistih 6 kanalov misliš, da ti bo izboljšalo tvoje mnenje?
Slika

Lp, Kitl

roxon
Začetnik
Paket: trio paket 1M-1M
Kraj: ljubljana-šiška

Odgovor Napisal/-a roxon » 24. Jan 2007 ob 16:57

hehehh ok ok a bi ti dal isti dnar za bedrca dobil bi pa perutničke :roll:
Po eni strani imaš prav tistih par kanalov na katerih se da gledat HD, ampak gre za princip,se ti ne zdi???
Ja,moje mnenje o profesionalnosti se bo definitivno izboljšalo,ker bom vedel,da sem dobil tisto kar sem naročil in tudi plačal :wink:
lahko pa še enkrat prebereš ceu post pa boš videl za kaj pravzaprav gre.......................pa brez zamere,sem samo povedal svoje mnenje(skromno) :lol:

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina

Odgovor Napisal/-a Krypto » 24. Jan 2007 ob 21:06

No tkole, net ti dela. Telefon ti ne dela ker TELEKOM še ni cifre prenesu. Verjetno ti tud cifra od T-2 še ne dela, ker najbrž še ni vpisan biling (načeloma je vklopljen v 24urah), kar je pa samo za tvoje dobro, da ne boš prej plačeval nekaj kar nimaš. Kar se tiče pa HD vmesnika, maš prov gre se za princip, vendar so ti dal vsaj navaden amino kajne? To zakaj ga nisi dobil so ti pa lepo razložil, da jih je treba updejtat, in ko bojo to storili ti bodo najbrž tud prnesl.
Pa veselo uporabo :D

Sergiy
Uporabnik
Paket: FTTH
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Sergiy » 24. Jan 2007 ob 21:13

men je biu telefon z cifro od t2 ukoplen takoj čakam pa še na prenos stare cifre :D
Slika

Odgovori