TV vmesnik - funkcije

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Sergiy
Uporabnik
T-2: Že imam
Paket: FTTH
Kraj: Ljubljana

TV vmesnik - funkcije

Odgovor Napisal/-a Sergiy » 30. Jan 2007 ob 18:36

No mene pa zanima sledeče. Navodila katera sem dobu zravn tv vmesnika so zelo skromna in sigurno ne piše vse kar je v resnici.
Zanima me ker je na vmesniku tudi USB out ali je možno da pač vsebine iz tv ki se trenutno predvajajo snemaš na usb disk. Po daljincu sodeč naj bi bilo to možno saj ima tipke play, record,...
Zanima me tudi tole. Daljinec ima funkciji (signala) STB in TV. No STB je za upravljanje vmesnika, kakor pa skleam iz izkušenj je TV za upravlanje samega televizorja. Kakor si jaz mislim je tole univerzalni daljinec saj je en k ga poznam kupu podobnega in je meu te dve funkciji in je pač uporablu tv za upravlanje telvizoja. No in zanima me če je možno in kako da dalinc ujame signal tvja in pol lahk z dalincom od vmesnika tut tv upravlaš. Na drugih univerzalnih daljincih je bilo bčasih da si moral nekaj časa tržati TV potem pa pritisniti 5.
No zanima me tudi tole. V navodili piše da se da brskati po internetu (kar je res sam sem uspel priti v brskalnik) in piše da je treba kliknitit select tipko ki pa sploh ne obstaja. V brskalnik sem pa prišel tako da sem vmesnik prikjučil na en drugi port na modemu. Ali je in kako možno pač uporabljati internet?
Slika

stenc55
Model
Paket: 8/1
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a stenc55 » 30. Jan 2007 ob 20:03

Daljinc ne bo lovil nobenga signala ampak mu moraš vtipkat kodo proizvajalca svojga televizorja. Najdu jo boš v original navodilih ali pa tlele. Verjetno prva ne bo takoj prijela, tako da sprobaj vse od tvojega proizvajalca. Ampak če maš slučajno Samsunga si pa morda v težavah. Meni dela samo na pol.
Za net pa mislim da morš met tipkovnico. Ampak nisem zihar še nisem probal
Jao nama sa Vama
Hočemo optiko v Radovljici!!!!!!!

Uporabniški avatar
subsubl
Model
Paket: 10/1 + 2TV + 1Tel + HD
Kraj: LJ-Vevče

Odgovor Napisal/-a subsubl » 31. Jan 2007 ob 12:42

Na vsa ostala vprašanja oz domnevanja pa je odgovor žal negativen...

Sergiy
Uporabnik
Paket: FTTH

Odgovor Napisal/-a Sergiy » 31. Jan 2007 ob 17:30

mam od Philipsa tv bom nastavu
hvala

EDIT: Sm uredu in delajo vse funkcije. Hvala
Slika

Uporabniški avatar
veiztex
Nadebudnež
Paket: Optika 10/10

Odgovor Napisal/-a veiztex » 31. Jan 2007 ob 18:03

USB out/in je le za igrice ki se jih lahko igra preko aminota pa se to za prenos gor ali dol nevem tocno.

LP

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 31. Jan 2007 ob 18:17

USB je le za konzolno administracijo. Igrice NE sodijo na Amino 110, ampak na PCje! :)
Optika 100/10

Odgovori