Proba
-
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: PRD - Brezčasni paket + 1 HDTV
- Kraj: Ljubljana Center
Proba
Ali se, da na T2 kako dogovorit, da se naprimer za 1 mesec plača naročnina na TV da se preiskusi njihovo televizijo......preden se jo dokončno vzame?
Kako bi to naredu.....??
Povezavo mam na vdsl 45/15 sinhronzacijo, ko so me prklaplal... tko, da kle neb smel bit problem ane
Kako bi to naredu.....??
Povezavo mam na vdsl 45/15 sinhronzacijo, ko so me prklaplal... tko, da kle neb smel bit problem ane
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Znanec
- Paket: T4 20Mbps
- Kraj: Ljubljana
Sploh ni res, men se modem sinhronizira na 49/19 pa mi televizijo skoz kocka + linija pade 5× dnevno ... problem je v SNRju ki je borih 10dB ... primer moj se resuje ze od prve prijave, 18 februarja, med tem smo zamenjali ze interno instalacijo, odpravili nekater kriticne spoje, zamenjali 2 modema, priklopili modem na UPS, etc ...Navadni Nimda napisal/-a: Če imaš modem na 40/15, potem ni razloga za slabe občutke - zadeva dela kot se spodobi.
skratka, cakam na VDSL2, ker sem res ostal brez idej (prav tako tehniki T2ja) ...
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
Se strinjam, tudi sam imam dobro sinhronizacijo, pa so se vedno obcasne motnje, cca 2 dnevno pa tudi modem "pade". Lahko da je ta stevilka se visja, samo toliko jst obcutim kolikor gledam TV.
Skratka, naroci, nimas kaj zgubit, samo ne odjavljaj drugih ponudnikov, dokler se dobro ne prepricas (vsaj mesec ali dva), da vse deluje kot bi moralo.
Skratka, naroci, nimas kaj zgubit, samo ne odjavljaj drugih ponudnikov, dokler se dobro ne prepricas (vsaj mesec ali dva), da vse deluje kot bi moralo.
-
- Starešina
-
- Znanec
- Paket: T4 20Mbps
Smo tudi to ze probal, mi je g. Paško osebno nastavljal nekaksne profile (baje za HDTV), kjer sem imel omejen upload, pa je glih tako dol metal...Navadni Nimda napisal/-a:Tam kje je modem preveč odprt, lahko seveda pride do padanja linije (motnje iz okolice). Zato se vzame manjši paket, ali pa se počaka na novejše tehnologije, ki bodo baje kmalu.
-
- Starešina
Mr.EKO:
Ne, zmanjšat moraš sinhronizacijo iz 50 na 15, pa nebi dol metalo. Imaš prehude motnje iz okolice. Vdsl-2 to reši, potrpi še ta teden ali 2.
Voyager 2:
Streama tečeta neodvisno (na dveh različnih kanalih). Streama se ne celotna vsebina, ampak samo spremembe, vsake cajte pa še večji paket key frame, ki ima osnovno strukturo (ta key frame je tisto kar se čaka, ko preklopiš program). Če se izgubi paketek (recimo zaradi CRC errorja), pride do kock tam, kjer ni dosti podatkov. Imaš tipičen primer piškave inštalacije (ali pa je parica "motena" nekje med centralo in modemom). Vdsl-1 je izjemno delikaten, dvojka pa precej bolj robustna in bo odpravila (ali zmanjšala na izjemni minimum) tovrstne težave.
Ne, zmanjšat moraš sinhronizacijo iz 50 na 15, pa nebi dol metalo. Imaš prehude motnje iz okolice. Vdsl-2 to reši, potrpi še ta teden ali 2.
Voyager 2:
Streama tečeta neodvisno (na dveh različnih kanalih). Streama se ne celotna vsebina, ampak samo spremembe, vsake cajte pa še večji paket key frame, ki ima osnovno strukturo (ta key frame je tisto kar se čaka, ko preklopiš program). Če se izgubi paketek (recimo zaradi CRC errorja), pride do kock tam, kjer ni dosti podatkov. Imaš tipičen primer piškave inštalacije (ali pa je parica "motena" nekje med centralo in modemom). Vdsl-1 je izjemno delikaten, dvojka pa precej bolj robustna in bo odpravila (ali zmanjšala na izjemni minimum) tovrstne težave.
Optika 100/10
-
- Starešina
HDTV s slo podnapisi? Najprej se bomo mogli zmigati sami, recimo nacionalka. Zaenkrat ima tako malo ljudi HDTV, da smo povsem nezanimivi za tuje ponudnike vsebin. Beri: drago je kot pes!
HDTV boš lahko naročil v juniju, ampak boš moral najprej imeti zadosti pasovne širine in kvalitetno linijo.
HDTV boš lahko naročil v juniju, ampak boš moral najprej imeti zadosti pasovne širine in kvalitetno linijo.
Optika 100/10
-
- Starešina
Jao, sem imel že spisek. Ni jih ravno veliko:
Animal planet
Discovery Channel
Discovery Civilisation (do konca leta bo)
Discovery Science (do konca leta bo)
Discovery T & L (do konca leta bo)
Travel channel (do konca leta bo)
Hallmark channel
National Geographic Channel
Zone Reality
Zone Romantica
Animal planet
Discovery Channel
Discovery Civilisation (do konca leta bo)
Discovery Science (do konca leta bo)
Discovery T & L (do konca leta bo)
Travel channel (do konca leta bo)
Hallmark channel
National Geographic Channel
Zone Reality
Zone Romantica
Optika 100/10